/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Barbie pink Maserati

2022. november 07. 16:10   |   Autoblog
címkék:  

A Maserati példátlan együttműködésre lépett a Mattellel, illetve annak legendás alakjával, Barbie-val. A szigonyos márka egy mindössze két példányra korlátozott Barbie különkiadást készített, amely az ikonikus rózsaszínben pompázik.

20303-MaseratiandBarbiejoinforcesforanunprecedentedcollaboration

A Barbie Maserati Grecale szuper-limitált Fuoriserie kiadásként csak két példányban lát napvilágot. Az első, amerikai piacra szánt példány vételárának egy részét karitatív célokra fordítják majd, a Barbie Dream Gap Project kapja. A második példányról pedig majd csak jövőre árulnak el részleteket.

20305-MaseratiandBarbiejoinforcesforanunprecedentedcollaboration

Barbie Maserati Grecale modelljét a szigonyos márka Fuoriserie testre szabási programjának segítségével állították négy kerékre. A Grecale karosszériáját Barbie rózsaszínre fényezték, melyet kiválóan ellentételeznek a fekete ablakkeretek és oszlopok, a feketére festett felnik és a sötétített burájú lámpák. Az első sárvédők Barbie feliratai és a C-oszlopok Barbie logói is fekete színűek. Mindemellett némi karbon is ékesíti az autót, az első és hátsó szoknyán, valamint a küszöbökön.

20304-MaseratiandBarbiejoinforcesforanunprecedentedcollaboration

Végül egy történelmi árnyalatot, a sárgát is rácsempészték az autóra; sárga csíkok láthatók például a lökhárítókon, a hűtőmaszk körül és a motorháztetőn is. A kompletten bőrbe húzott fekete utasteret rózsaszín betétekkel és rózsaszín szegélyvarrásokkal tették kifejezőbbé. Meg kell hagyni, hogy a Maserati Grecale egyáltalán nem mutat rosszul ebben a szokatlan színkombinációban.

20302-MaseratiandBarbiejoinforcesforanunprecedentedcollaboration

A feltűnő színű SUV ráadásul egy Trofeo verzió, azaz az olasz márka duplaturbós Nettuno V6-os motorja hajtja, nem kevesebb, mint 530 lóerővel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/