/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a barna Lamborghini Aventador

2020. április 13. 19:15   |   Autoblog
címkék:  

A Lamborghini Aventador SV nem nevezhető hétköznapi autónak, ez a barna színű példány pedig végképp kirí a tömegből. A Liberty Walk által felöltöztetett olasz paripával garantált a feltűnés és bárhol álljon meg vele az ember, azonnal tömeg verődik össze mellette.

A japán nemesítő már évek óta árul különleges widebody készleteket a Lamborghini Aventadorhoz, amelyek jellemzően szegecselt sárvédő-szélesítésekkel és hatalmas hátsó légterelő szárnnyal keltenek drámai hatást. Ez a példány nem olyan harsány, bár az óriási hátsó légterelője azért letaglózó. Új formájú első lökhárítót és splittert építettek rá, emellett újak a küszöbidomok és a már említett hátsó szárny, de igazán különlegessé a gyönyörű barna fényezés varázsolja.

Nem láttunk még barna Aventadort, és a Lamborghini Ad Personam programjában is csak egyféle barna árnyalat érhető el, de ez nem az. A szín egyedi, a napfényben pedig az arany pigmentek is jól látszanak. Nagyon szép.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/