/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a BMW M4 trikolor

2019. szeptember 03. 09:30   |   Autoblog
címkék:  

A BMW M GmbH új limitált szériát dob piacra az M4 Coupéból. A nürburgringi DTM-futamon debütáló BMW M4 Edition ///M Heritage a BMW M divízió legendás trikolor-árnyalatát övező hagyomány előtt tiszteleg.

A Nürburgringen megrendezendő DTM-futammal utolsó fázisához érkezik a Német Túraautó Bajnokság idei versenyszezonja. Ráadásul azok a motorsport-rajongók, akik a 2019. szeptember 13-15. közötti hétvégén kilátogatnak a versenypályára, egy exkluzív meglepetés részeseivé is válnak: a BMW M4 Edition ///M Heritage különkiadás az Eifel-hegység ikonikus aszfaltcsíkján ünnepli világpremierjét.

A BMW Motorsport által kifejlesztett BMW M4 DTM versenyautó műszaki alapjául szolgáló BMW M4 Coupé újabb limitált szériája ezúttal karosszériáján és utasterében is a bajor prémiumgyártó nagyteljesítményű versenyautói mögött álló hagyományt élteti. A 450 lóerős soros hathengeres benzinmotorral szerelt BMW M4 Edition ///M Heritage különkiadás a 2019 novembere és 2020 áprilisa közötti hat hónapban lesz megrendelhető, egy 750 darabban legyártott limitált szériaként.

Világoskék, sötétkék és piros – ezek azok a színek, amelyek láttán a motorsport-rajongók azonnal a BMW M GmbH logójára asszociálnak. A trikolor árnyalat már a BMW Motorsport GmbH 1972-es megalapítását követő első versenyen megjelent a BMW 3.0 CSL műszaki alapjaira épített versenyautókon, amelyek később elsöprő sikereket arattak a túraautó-megmérettetéseken. A legendás színek azóta a hétköznapok útjain átélhető maximális teljesítmény és exkluzív dizájn szimbólumává is váltak, a BMW M4 Edition ///M Heritage különkiadás pedig most nem csupán karosszériáján, de utasterében is tisztelettel adózik eme hagyomány előtt.

A limitált széria képviselőit Laguna Seca Blue, Velvet Blue metál vagy Imola Red karosszériafényezési árnyalattal rendelhetik meg az ügyfelek, a kétüléses sportautó szénszál-erősítésű műanyagból (CFRP) készült tetejét pedig a BMW M divízió trikolor árnyalata díszíti, egy speciális integrálási eljárásnak köszönhetően. Hasonlóan egyediek a gépkocsi alatt guruló, 20” méretű, kovácsolt BMW M könnyűfém keréktárcsák is, amelyek csillagküllő-dizájnnal, Orbit Grey matt színben, eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelve ragyognak.

A különkiadás utasterét ugyancsak exkluzív színösszeállítás és anyaghasználat jellemzi. A limitált széria rendhagyó felszereltségének részei a bőrözött, kéttónusú, típus-specifikus BMW M sportülések és a hátsó üléssor hiánya is. Az ülések árnyalata a karosszéria kiválasztott fényezésével harmonizál, amelyet részben kéttónusú kontraszt-varrás nyomatékosít. A Laguna Seca Blue és a Velvet Blue metál karosszériafényezési árnyalatokhoz Velvet Blue, Orange vagy türkizkék varrással ellátott Silverstone / Black bőrkárpit választható. Az Imola Red karosszériafényezési árnyalattal sárga és piros kontraszt-varrással ellátott, Red és Black bőrözés harmonizál.

A magával ragadóan exkluzív színösszeállítás a különkiadás utasterének szénszálból készült dekorbetétjein is megjelenik. A dekorbetétek és a küszöbtoldatok büszkén viselik az „Edition ///M Heritage” és az „1/750” feliratokat, a fejtámlákon pedig a türkizkék, narancssárga vagy piros színben pompázó „///M Heritage” felirat olvasható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/