/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Bugatti-ikrek

2019. augusztus 14. 13:45   |   Autoblog
címkék:  

A sztár DJ-k hihetetlen pénzeket tudnak keresni, amiből luxusautókra, luxusotthonokra és számos egyéb luxuscikkre is bőven futja. A holland DJ, Afrojack a legjobban fizetett lemezlovasok közé tartozik és autórajongó révén csinos kollekciót hozott össze magának. Többek között két Bugatti tulajdonosa is, amelyeket nemrég összeöltöztetett.

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy egy Bugatti Veyron és egy Bugatti Chiron is áll a garázsukban, de Afrojack közéjük tartozik. A holland DJ Veyronja ráadásul nem egy „hétköznapi” darab, hanem egy 1200 lóerős motorral hajtott Grand Sport Vitesse modell, amely egy ideig a világ leggyorsabb sorozatgyártású járművének címét birtokolta.

Azért is különleges kocsi, mert eredetileg barna karbon karosszériát kapott, világosbarna részletekkel. Afrojack szemében viszont mégsem volt elég feltűnő, így begurította a holland tuner JD Customs műhelyébe, ahol egyedi kék terepmintás fóliába csomagolták. Hasonlóan járt el az 1500 lovas Chironja esetében is, amely eredetileg feketében pompázott. Ilyen ikreket sem lát mindennap az ember.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/