/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Ferrari rajongók álomgarázsa

2017. április 18. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy Ferrari gyűjtő egy új F12tdf-re tett szert nemrégiben, melyet garázsában megtalálható 1964-es 250 Lussóhoz hasonló szerelésben kért a gyártól, így a páros tökéletesen illik az F40, F50, Enzo és LaFerrari ágaskodó paripások körébe. Ráadásul nem volt rest megmutatni őket.

Ha az átlagembernek csak egy Ferrarija lehetne életében, már annak is hihetetlenül örülne, de az alábbi garázs tartalma még a gazdagok körében is ritkaságszámba megy.

Ferrari-F12tdf-David-Lee-3

Pedig egy Ferrari rajongó és gyűjtő nemrégiben büszkélkedett el legújabb szépségéről, a mindössze 799 darabos szériában készített F12tdf egy citromsárga példányával, melyet 1964-es 250 Lussójához kívánt párosítani. A gyár teljesítette is kéréseit, így a több mint 50 évnyi különbség ellenére csodásan fest egymás mellett a két ágaskodó paripa.

Ferrari-F12tdf-David-Lee-5

A DSKL edition (a tulajdonos, „David SK Lee” után szabadon) kiegészítőnévvel ellátott 6.3 literes szívómotoros sportautó teljesítménye 780 lóerő, ami mellé 705 Nm csúcsnyomaték is társul, így 2,9 másodperc alatt képes százra katapultálni, míg végsebessége eléri a 340 km/órát, amivel az egyik leggyorsabb szívómotoros utcai autónak számít.

tdf-dskl-rear

De ne feledkezzünk meg a garázs többi tagjáról sem: többek között egy 288 GTO, F40, F50, Ferrari Enzo, LaFerrari, 360 Modena is megtalálható a mesés gyűjteményben, de egy Porsche 356 kabrió, egy Pagani Huayra, egy Porsche 918 Spyder, valamint egy McLaren P1 GTR is az üzletember tulajdonát képezi – ez aztán a dicséretes lista…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/