/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: A Ferrarit utánozó Rolly-Royce Phantom

2015. február 27. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Kiadta a kilenc Wraith és egyetlen darab Phantom Coupéból álló Al-Adiyat kollekcióját a Rolls-Royce, melyet az arab világ lovas nemzeteinek tiszteletére készített vörös színben pompázva.

Bemutatta különleges Phantom Coupéját a Rolls-Royce, mely az „Al-Adiyat kollekció egyetlen ilyen résztvevője a kilenc darab Wraith mellett. Az érdekesen csengő szó az araboknál azt a hangot írja le, amikor egy erőteljesen vágtató ló patái a köves úttesten a felülettel érintkeznek és esetenként szikrát is vetnek.

Habár a magyarázat érdekes, a kiegészítő megnevezés mindenképp elegánsan cseng egy ilyen luxusautó nevében. A különleges modellek egytől egyig piros külső fényezést kapnak oldalukon apró, végigvonuló fehér csíkkal, míg belsejük piros-fehér színkombinációban pompázik.

A képeken látható Phantom Coupé ezeken felül lovas motívumokat, varrásokat kapott többek között a fejtámlákra, az ajtóbehúzókra és a műszerfal utasoldali szélére, illetve aranyozott patkókat a mutatós órába, valamint a küszöbökre.

Ami a meghajtást illeti, az egyedi Phantom ugyanazt a 6.75 literes V12-es BMW erőforrást kapja, mint hagyományos testvérei, így 460 lóerőből és 720 Nm-es maximális forgatónyomatékból gazdálkodhat az autó sofőrje. Ilyen teljesítménnyel a hatalmas limuzin 5,8 másodperc alatt katapultál szára, míg végsebessége 250 km/órában került korlátozásra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

nicolkidman
2015-02-27 - 10:13

Kétajtós, nem tetszik. A régiek azok igen, ezt ezt elBACHták, szerintem. Tisztelettel.


*/