/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Fiat új, cuki mopedautója

2023. június 01. 16:15   |   Autoblog
címkék:  

A Citroën Ami sikerein felbuzdulva a Fiat is kihozta a maga elektromos hajtású mopedautóját, amelyért felélesztett egy történelmi típusnevet. Az új, rém aranyos járművet Topolino néven hozza forgalomba az olasz márka.

2180010-sg3mwhrglh

A tisztán elektromos Fiat Topolino mopedautó tovább bővíti a városi elektromos közlekedési lehetőségek palettáját, és legendás névrokonának optimizmusával felvértezve megfizethető, helyi emissziótól mentesen használható formában testesíti meg a Fiat 500 legvagányabb és legdivatosabb értékeit.

A jól ismert, történelmi név egybefonódott a városi közlekedés kezdeteivel; hallatán azonnal felötlik szemünk előtt a legelső Fiat 500-as, az ikonikus kisautó, amely forradalmasította az automobil fogalmát. Az 1936 és 1955 között gyártott Fiat 500 – vagy, ahogy mindenki nevezte, a „Topolino” – a mobilitás szabadságával ajándékozta meg az embereket.

Az új Topolino tökéletesen megtestesíti a Fiat értékeit: a dolce vita szellemiségét, az olasz ipar hagyományait. A Topolino célja, hogy vidámságot teremtsen maga körül: újraértelmezi a dolce vita fogalmát, hogy örömmel, optimizmussal és vidámsággal töltse meg az utakat. Az új mopedautó egy olyan, tisztán elektromos közlekedési eszköz, amely a lehető legszélesebb célközönséget szólítja meg, beleértve a legfiatalabbakat, a modern családokat és a városlakókat.

A Topolino a városba született, és tökéletes alternatívát kínál azoknak, akik fenntartható, friss közlekedési megoldást keresnek. Létezése összecseng a Fiat azon küldetésével, hogy mindenki számára elérhető, fenntartható városi mobilitási megoldást kínáljon ügyfeleinek.

A fiatalokat megszólító Topolino több egyszerű közlekedési eszköznél. Elbűvölő dizájnja kortalanságával minden korosztály szívét elnyeri, különös tekintettel a fiatalokra, akikben ismét felébresztheti az autók iránti rajongást. Ezen túlmenően az új Fiat Topolino társadalmilag is aktív szerepet vállal: egyrészt népszerűsíti az elektromos városi közlekedést, másrészt személyes mobilitási megoldást kínál a család minden tagja számára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/