/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Ford Broncónak álcázott Suzuki Jimny

2020. január 07. 19:25   |   Autoblog
címkék:  

Az új, negyedik generációs Suzuki Jimny egy évvel ezelőtt lépett piacra és a világ azonnal a szívébe zárta. A cuki mini offroader a világ minden táján népszerű és a háttéripar is felfedezte magának; egymás után jelennek meg hozzá az különböző átalakító készletek és öltöztető csomagok. A legfrissebbek a sorban a japán DAMD tuningcég készletei, amelyek az első generációs Ford Bronco és az ős, 70-es évekbeli Jimny előtt tisztelegnek.

Van egy olyan sejtésünk, hogy Japán legnagyobb tuningautó-kiállításán, a Tokiói Autószalonon az új Suzuki Jimnyből találjuk majd meg a legtöbb átiratot. A Japánban jól ismert DAMD cég mindjárt két különleges átalakító csomagot is bemutat hozzá. Az egyik, a Jimny ’Dronco’ az 1960-as években megjelent Ford Broncónak állít emléket, míg a ’The Roots’ az első generációs Jimny LJ10 előtt adózik.

A Dronco világoskék-fehér fényezése, fehér hűtőmaszkja és fehér lemezkerekei a Broncóra emlékeztetnek. A lökhárítókat fémre cserélték, módosították a lámpákat és hátulra létrát is felszereltek. Az oldalsó króm díszcsíkok új dekorációs elemek.

A The Roots az 1970-ben megjelent ős Jimny-t juttatja eszünkbe. A hűtőmaszk nagyon hasonlít az eredetire, Suzuki felirat helyett pedig Safari felirat díszeleg rajta. A sárga–fehér fényezés vintázs hangulatú, a lemezfelniket pedig esetben feketére festették.

Bővebbet majd a Tokiói Autószalon (január 10-12.) után tudhatunk meg a két átalakító készletről.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/