/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: a gyári tuningos Porsche 911

2015. február 06. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A Porsche Exclusive részlege gyári szerelésű aerodinamikai szettet kínál a 911 Turbo modellekhez, amely amellett, hogy sportosabbá teszi a megjelenést, javít a menetdinamikán is.

Az Aerokit Turbo elnevezésű csomag tartalmaz egy egyedi első szoknyát és egy teljesen áttervezett hátsó fedelet egy kiemelhető, állítható meredekségű hátsó szárnnyal, amely még több karakterrel és sportossággal ruházza fel a 911 Turbo és Turbo S modelleket. A dögös megjelenésen felül azonban az aerodinamikai hatékonyság is kiemelt figyelmet kapott; a csomagot kiterjedt szélcsatornás teszteknek vetették alá és a Porsche weissachi tesztpályáján is lepróbálták.

A cél a tengelyekre ható leszorító erő növelése és a menetdinamika fokozása volt anélkül, hogy a gyári légellenállási együtthatón rontottak volna. Ez sikerült is; a mérések szerint a 911 Turbo aktív aerodinamikai rendszere a módosítások után 300 km/órás sebességnél, Speed beállításnál 17-tel (összesen 26 kg), Performance módban 18 kilogrammal nagyobb leszorítóerőt képes termelni (összesen 150 kg).

A vásárlók a karosszéria színében vagy feketében rendelhetik meg az Aerokit Turbo csomagot; utóbbi verziónál a géptető szellőzőrostélyai is fekete színt kapnak. Ha valaki Aerokit Turbo kittel felszerelt új 911 Turbo vagy 911 Turbo S modellt szeretne, a Porsche Exclusive-tól rendelheti meg, amiért 5355 eurót számítanak fel neki. De a csomag utólag is felrakható, ebben az esetben fényezés és szerelés nélkül 4879 eurót kóstál. A gyári garancia természetesen mindkét esetben megmarad.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Öregpacó
2015-02-06 - 11:41

Nekem a világ legszebb autója !


*/