/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A hatajtós Mini

2015. január 30. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A márka eddigi legnagyobb autóját készül bemutatni hamarosan, melynek apropóján a sok álcázással teli kémfotót követően valaki virtuális papírra vetette, hogyan is fog kinézni a 4+2 ajtós Clubman.

Szinte a küszöbön áll az újkori Mini Clubman második generációja, amely végre rendes hátsó ajtókat, ezzel együtt tágasabb utasteret, valamint a már megszokott két részre nyíló csomagtérajtókat egyaránt megkapja.

A valójában nevével épp ellentétes méretű négykerekű a tavalyi Genfi Autószalonon bemutatott vad koncepcióhoz képest egy konzervatívabb külsővel áll elő, megtartva a Minire jellemző jegyeket – mint a hűtőrács és az első fényszórók formája, a gömbölyű tükrök és a jellegzetes ablakok.

Az új modell is a BMW UKL1-es platformcsaládjára épül, így már átlépi a 4,2 méteres hosszúságot is, miközben szélessége 1844 mm-re rúg, amely értékekkel az eddigi legnagyobbá válik a gyártó történetében. Ez persze jót tesz a bent helyet foglalóknak majd, hisz a lábtér mellett a válltér és a fejtér egyaránt nőhetett.

A motorkínálat valószínűleg teljes mértékben egyezni fog a három és ötajtós Minikével, azaz 1.5 literes háromhengeres turbós benzinestől a 2.0 literes benzines és dízel változatokig minden elérhető lesz – köztük a legerősebb John Cooper Works 230 lóerővel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/