/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a kétszínű Lamborghini Urus

2020. június 17. 17:55   |   Autoblog
címkék:  

A Lamborghini leleplezte az Urus első dizájn kiadását, amely teljesen új személyre szabási lehetőségek előtt nyitja meg utat. Az Urus Pearl Capsule jellemzője a kéttónusú külső fényezés és utastér.

A kéttónusú karosszériafényezések palettája a Lamborghini hagyományos, magas fényű, négyrétegű gyöngyház árnyalatait foglalja magában, mint a Giallo Inti (sárga), az Arancio Borealis (narancs) és a Verde Mantis (zöld), amelyeket magas fényű fekete tetővel, hátsó diffúzorral, spoilertoldattal és más részletekkel kombinálnak. Mindezt matt szürke kipufogóvégek és 23 colos, magas fényű fekete könnyűfém kerekek egészítik ki színes peremekkel.

Az utastérben egyedi kéttónusú üléskárpitozás látható, unikális hatszögletű steppeléssel, színes Urus felirattal és márkalogóval. Díszítésnek valódi karbont és fekete anodizált alumíniumot használtak. A Pearl Capsule modellek kiváltsága a feláras, teljesen motoros működtetésű ülések perforált Alcantara szövet ülőlapokkal.

Bemutatása óta több mint 8300 darab Urust értékesített a Lamborghini, a legnépszerűbb választott külső színek pedig a szürke elegáns árnyalatai voltak, szorosan mögöttük a márka védjegyének számító sárgával. A 2021-es modellévű Urus most kitágítja a személyre szabási lehetőségeket és kibővített színpalettát kínál, rajta számos különleges árnyalattal. Az új sárga, narancs és zöld gyöngyház mellett például megjelenik a palettán egy új szürke árnyalat, a Grigio Keres, továbbá számos, az Ad Personam kínálatában elérhető matt fekete, szürke, kék és fehér árnyalat.

A 2021-es Urus alaposan kibővített műszaki és biztonsági felszereltséggel érkezik meg a piacra. Rengeteg új, korszerű vezetői asszisztens rendszer, head-up display és parkolóasszisztens kerül a fedélzetre, opcióként pedig új, 730 wattos, 17 hangszórós Sensonum audiorendszer is kapható.

Az új Urus európai nettó ára 186 134 euró.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/