/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a kézzel festett BMW M2 modellek

2020. február 14. 15:50   |   Autoblog
címkék:  

A BMW M GmbH a világ egyik legismertebb kortárs művészével fogott össze: Futura 2000 három egyedi BMW M2 Competition modellről és egy exkluzív limitált szériáról rántja le a leplet a közeljövőben, elsőként a február 13-16. között megrendezendő Frieze Los Angeles 2020 művészeti kiállításon.

A BMW M, mint kortárs művészet: a BMW M GmbH e mottó alatt indítja útjára a BMW Individual részleggel kialakított szoros együttműködése továbbgondolt formáját, amelyben a világ egyik legismertebb kortárs művésze, Futura 2000 közreműködik. Az együttműködés részeként az élénk színekkel, körkörös formákkal és mozgó kompozíciókkal dolgozó művész három egyedülálló BMW M2 Competition modellt formál saját képére, majd egy 2020 júniusától megrendelhető limitált szériát is megálmodik a kompakt élsportolóból. Február 13-16. között Futura 2000 első kézzel festett BMW M2 Competition modellje mutatkozik be Hollywoodban.

A három egyedülálló BMW M2 Competition modellt Futura 2000 kívül-belül teljesen egyedivé varázsolja, a karosszériától kezdve az utastér dekorációjáig. A limitált széria részeként értékesített különkiadások ugyancsak a művész kézjegyét viselik majd: a középkonzol és a műszerfal dekorcsíkjai Futura 2000 hamisítatlan stílusjegyét idézik, a kéttónusú, Black / Ivory White árnyalatú Dakota bőrkárpittal bevont BMW M sportülések pedig kék kontrasztvarrást kapnak. Az utastéri csomag része továbbá a szürke „12-órás” jelzéssel ellátott, Alcantara / bőr kettős borítású BMW M sportkormány, valamint a limitált darabszámot jelző és Futura 2000 aláírásával ellátott küszöbtoldat-pár is.

A „BMW M2 Edition designed by Futura 2000” névre keresztelt különkiadások kívülről az egyedire fényezett lökhárítókról és küszöbtoldatokról, valamint a 19” méretű, Jet Black árnyalatú könnyűfém keréktárcsákról lesznek felismerhetők.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/