/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a legdurvább Suzuki Swift

2019. december 10. 16:40   |   Autoblog
címkék:  

A most is zajló Thailand Motor Expón a Suzuki a Swift Sport egy alaposan megvadított verziójával sokkolta a közönséget. A Swift Extreme Concept a Swift Sportnál is sokkal durvábban néz ki, egy igazi zsebrakéta benyomását kelti, amely beinthet a nagyobb sportautóknak is.

A Suzuki Swift Extreme Concept valószínűleg sohasem kerül gyártásba, csupán egy elképzelés arról, miként nézne ki a legharagosabb utcai Swift. Pedig egyáltalán nem bánnánk, ha a kis forró ferdehátú ilyen külsővel és mondjuk egy 180-200 lóerősre tuningolt motorral az utcára kerülne.

Az autó minden porcikáját átalakították. Előre sportos, alsó toldattal és fekete rácsokkal kiegészített lökhárítót tettek fel, a motorháztetőt pedig légnyílásokkal tűzdeltre cserélték. A kerékjárati íveket kiszélesítették és széles küszöböket tettek fel, amelyek teljesen új kiállással ruházták fel a kocsit.

A tengelyvégekre sportos kinézetű, 18 colos, Y-küllős könnyűfém felniket csavaroztak, amelyek tökéletesen kitöltik a rendelkezésükre álló teret és bitang jól is mutatnak. A tanulmány fara is izgalmas, ugyanis nemcsak masszív tetőspoilert, hanem csomagtér légterelőt is szereltek rá, a szokásosnál szélesebb lökhárító pedig diffúzorbetétet és szögletes kipufogóvégeket vonultat fel.

Azt nem tudni, hogy a belső térben mit változtattak, ahogy azt sem, hogy az 1,4 literes turbómotorral történt-e valami. Mi arra gyanakszunk – már csak a féktárcsák kis méretéből adódóan is –, hogy a Swift Extreme Concept nem több egy formai kísérletezésnél. Annak mondjuk nagyon ütős.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/