/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a legdurvább utcai Lamborghini

2019. október 21. 12:20   |   Autoblog
címkék:  

Elkészült a Liberty Walk legfrissebb Lamborghini átirata, amely teljesen új megközelítést alkalmaz. Szegecselt sárvédőszélesítések helyett itt komplett átépítést kapunk, amely teljesen átformálja a kocsi karakterét. Az LB-Silhouette csomag utcai Super Trofeo versenyautót farag a Huracánból, amelynél agresszívabbat még nem láttunk.

Az új LB-Silhouette szakít a sokak által fércmunkának tartott szegecselt sárvédőszélesítésekkel, helyette komplett widebody karosszériakészletet jelöl. Agresszív vonalvezetésű első lökhárító, oldalsó terelőlapokkal felvértezett splitter, szellőzős sárvédők, vaskos küszöbök, óriási, légbeömlővel tarkított hátsó sárvédők, nagyméretű diffúzor és gigantikus hátsó légterelő szárny alkotja a készletet. A hátsó szárny különösen látványos a középső, uszonyos rögzítésével, amelyet egyedi kialakítású motorházfedél vesz körbe. S a kitt nem tűnik utólagosnak, gyári hatást kelt.

A LB-Silhouette konverzió ára 39 és 60 ezer dollár között mozog, a felhasznált építőanyagtól függően. Viszont egy letaglózó kinézetű utcai versenyautót kapunk eredményül, melynek nincsen párja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/