/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a legkülönlegesebb Bentley

2020. április 07. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

A Bentley Mulliner új karosszáló portfóliójának első terméke a Bacalar, amely minden idők legexkluzívabb és legnagyobb mértékben testre szabható Bentley-je. A kocsiból csak 12 darab készül, és addig is, amíg a gyártósorok állnak, a Bentley ötleteket ad a modell testre szabásához. A lehetőségeknek csakis az ügyfelek fantáziája szab határt.

Korábban sohasem látott fényezési lehetőségek és megoldások, különleges belső díszítések és anyagok teszik a Bacalart valódi egyedi építésű autóvá. Az elérhető sémák és lehetőségek demonstrálására a Bentley létrehozott hat különböző Bacalar specifikációt, amelyek néhány, a Bacalar által megjeleníthető karaktert és stílust illusztrálnak.

A Clerkenwell

A Clerkenwell specifikáció a Brooklands versenypálya szellemét éleszti fel, ahol a korai Bentley-k is versenyeztek. A kocsi a klasszikus sötétzöld és barna kontrasztot vonultatja fel; kívül mohazöld, belül Cumbrian zöld és Golden Oak fekete, nyeregbarna szegélyvarrással és zöld tweed szövettel, amely az ülések mellett a műszerfalat is ékesíti. Az ajtókon és a műszerfalon megjelenő nagy kiterjedésű fabetét újdonság, valódi vörösfenyő.

A Menlo

A kaliforniai Palo Alto-ban található Menlo Park után elnevezett „The Menlo” kobaltkék fényezésével és sárga részleteivel emelkedik ki a tömegből. Az utastérben a fekete Beluga bőrkárpitot sárga díszvarrás és dekorációk ellentételezik. Mindezt alul körbefutó antracitszürke Alcantara szövet és zongorafekete dekoráció egészíti ki.

A Fulton

A Fulton specifikációhoz Chicago belvárosának Fulton River kerülete szolgáltatta az inspirációt. A karosszériát itt tündöklő vörösre fényezték, amely remekül kihangsúlyozza a Bacalar izgalmas vonalait. Az utastérben 5000 éves nyílt pórusú fa és zongorafekete betét teremtenek mély és elegáns hangulatot. A fekete bőrkárpitozáshoz antracitszürke Alcantara szövetet választottak.

A Greenwich

Az angol vidék által inspirált Greenwich modellben a vintázs stílus a kortárs minimalizmussal találkozik. Az újonnan kikevert New Grey szürke fényezéshez burgundivörös bőrkárpit és szürke tweed szövet társul. A régi-új kontrasztot a kétfajta, nyílt pórusú és magas fényű fa teremti meg.

A Brickell

A Brickell specifikáció Miami pénzügyi kerületére utal, amelyet a felhőkarcolók, a luxus apartmanok, a művészeti galériák és a butik üzletek határoznak meg. A Brickell így lenyűgöző Atom ezüst fényezést visel, narancssárga részletekkel. A kabinban kékesszürke Brunel bőrkárpit, nyílt pórusú fa, zongorafekete betétek és szürke tweed szövet adnak egymásnak randevút.

A Randwick

A Randwick a demonstrációs autó, amelyet Sydney bűbájos Randwick külvárosa ihletett. A Yellow Flame külső fényezéshez fényes fekete díszítések társulnak, amely séma a beltérben is folytatódik. A Beluga fekete bőr és a szürke tweed szövet párosához világossárga dekorációk járnak. Különlegességként az utastér egyes elemeit sötét bronzzal vonták be.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/