/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a legó Aston Martin DB5

2018. július 19. 10:30   |   Autoblog
címkék:  

Immár legó építőkészletként is beszerezhető James Bond ikonikus szolgálati autója, az 1964-es Aston Martin DB5. A Lego Creator Expert James Bond Aston Martin DB5 elegáns és megvan benne az összes kütyü, mint például a katapultülés, a forgatható rendszámtábla és az elülső gépfegyverek.

Az 1964-es nagysikerű Goldfinger című James Bond filmből ismert Aston Martin DB5 modell a Lego Creator Expert sorozat újdonsága, amely számos autentikus kiegészítőt és szerkentyűt tartalmaz – egyenesen Q műhelyéből. A modellt úgy tervezték, hogy építői számára ne csak nosztalgiát, hanem kihívást és igazi élményt nyújtson.

Az 1290 darabból álló szettel ötvözhető a lekicsinyített Aston Martin kifinomultsága és a Lego építés öröme, így mindenki megalkothatja a saját James Bond relikviáját. A világhírű 1964-es Aston Martin DB5 sportkocsi autentikus másolata tulajdonképpen egy 1:8 méretarányú modell és számos, a Goldfinger című filmben bemutatott egyedülálló tulajdonságot megtestesít: a működő katapultüléstől kezdve a forgatható rendszámtáblán, a követőradaron, a rejtett telefonon, a golyóálló pajzson át egészen az elülső gépfegyverekig és a kerekekbe épített pengesorig.

A kocsi – épp úgy, mint az eredeti modell – ezüst nyír színű, és kialakításában megidézi az Aston Martin DB5 lágy vonalait és sima széleit. Természetesen nem maradhattak el a legfontosabb részletek sem, beleértve a vágott fényszórókat és a lakkozott ezüst első és hátsó lökhárítókat. A motorháztetőt felnyitva megtalálható a részletgazdag hathengeres motor, az autó belsejében pedig a radarkövető és a telefon is – ez utóbbit az ajtó titkos rekeszében rejtették el.

A Lego Creator Expert James Bond Aston Martin DB5 több mint 10 cm magas, 34 cm hosszú és 12 cm széles. 2018. július 18-tól érhető el a Lego Store üzletekben és a shop.lego.com/db5 weboldalon. Ajánlott fogyasztói ára 49 990 forint.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/