/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a legó Aston Martin DB5

2018. július 19. 10:30   |   Autoblog
címkék:  

Immár legó építőkészletként is beszerezhető James Bond ikonikus szolgálati autója, az 1964-es Aston Martin DB5. A Lego Creator Expert James Bond Aston Martin DB5 elegáns és megvan benne az összes kütyü, mint például a katapultülés, a forgatható rendszámtábla és az elülső gépfegyverek.

Az 1964-es nagysikerű Goldfinger című James Bond filmből ismert Aston Martin DB5 modell a Lego Creator Expert sorozat újdonsága, amely számos autentikus kiegészítőt és szerkentyűt tartalmaz – egyenesen Q műhelyéből. A modellt úgy tervezték, hogy építői számára ne csak nosztalgiát, hanem kihívást és igazi élményt nyújtson.

Az 1290 darabból álló szettel ötvözhető a lekicsinyített Aston Martin kifinomultsága és a Lego építés öröme, így mindenki megalkothatja a saját James Bond relikviáját. A világhírű 1964-es Aston Martin DB5 sportkocsi autentikus másolata tulajdonképpen egy 1:8 méretarányú modell és számos, a Goldfinger című filmben bemutatott egyedülálló tulajdonságot megtestesít: a működő katapultüléstől kezdve a forgatható rendszámtáblán, a követőradaron, a rejtett telefonon, a golyóálló pajzson át egészen az elülső gépfegyverekig és a kerekekbe épített pengesorig.

A kocsi – épp úgy, mint az eredeti modell – ezüst nyír színű, és kialakításában megidézi az Aston Martin DB5 lágy vonalait és sima széleit. Természetesen nem maradhattak el a legfontosabb részletek sem, beleértve a vágott fényszórókat és a lakkozott ezüst első és hátsó lökhárítókat. A motorháztetőt felnyitva megtalálható a részletgazdag hathengeres motor, az autó belsejében pedig a radarkövető és a telefon is – ez utóbbit az ajtó titkos rekeszében rejtették el.

A Lego Creator Expert James Bond Aston Martin DB5 több mint 10 cm magas, 34 cm hosszú és 12 cm széles. 2018. július 18-tól érhető el a Lego Store üzletekben és a shop.lego.com/db5 weboldalon. Ajánlott fogyasztói ára 49 990 forint.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/