/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a legó Dodge Charger

2020. április 03. 16:15   |   Autoblog
címkék:  

Az izomautók szerelmesei és a Halálos iramban rajongók egyaránt fel fognak villanyozódni ettől az új készlettől. A LEGO Csoport és a Universal Brand Development bemutatta a magas oktánszámú világsiker franchise által inspirált első készletet: a LEGO Technic Dom Dodge Chargere szettet.

A félelmet nem ismerő utcai versenyző, Dominic Toretto legendás 1970-es Dodge Charger R/T autójának 1077 elemből álló másolata izgalmas és újszerű építési kihívást kínál a rajongóknak, miközben felkészülnek a Halálos saga legújabb – F9 – részére, ami 2021 áprilisában kerül majd mozikba világszerte.

De a szórakozás nem ér véget, amikor a kockás zászlót leengedik. Miután végeztek az építéssel, a rajongók kipróbálhatják Dom vagány kaszkadőrmutatványait és újrajátszhatják a merész és nagy sebességű üldözéseket a Halálos iramban filmekből. Amikor az utaknak pihenésre van szükségük, a modell kerékállványára támasztva büszke éke lesz a helyiségnek.

Dom kedvenc autójának hiteles másolata ugyanolyan valósághű részletekkel van tele, mint a filmekben. Csakúgy, mint az életnagyságú változatnál, a LEGO Technic Dom Dodge Chargerének motorháztetője kinyílik, hogy felfedje az ikonikus V8 motort. A rajongók úgy érezhetik, mintha ők maguk is ott lennének Dom mellett a garázsban és együtt szerelnék be a mozgó dugattyúkat, a dupla lengőkaros felfüggesztést és persze betegyék a nitro-palackokat a csomagtartóba.

A Halálos sorozat áltak ihletett 1:13 arányú LEGO Technic Dom Dodge Chargere szettet 10 év feletti építők számára tervezték. A szettet március 30-tól lehet előzetesen megrendelni a LEGO.com weboldalon, 2020. április 27-től pedig megvásárolni a világ bármelyik pontján.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/