/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a legszélesebb Shelby Mustang

2017. május 20. 13:25   |   Autoblog
címkék:  

Tíz év után új tanulmányautóval jelentkezett a Shelby American, mégpedig egy, az új Mustangból kialakított, kiszélesített Super Snake verzióval. A Shelby Super Snake Wide Body Concept jellegzetessége a 750 lóerős motor, továbbá azon képessége, hogy nem csak egyenes irányú gyorsulásra alkalmas, hanem a kanyargós útszakaszokon is otthon érzi magát.

A tanulmány a már bemutatott, “Lightning Blue” 50th Anniversary Shelby Super Snake modellen alapul, karosszériája és alváza azonban teljesen egyedi. A mérnökök 10 centiméterrel toldották meg a hátsó és 7,5 centiméterrel az első tengelyt, továbbá minden paraméterében állítható felfüggesztéssel, nagyteljesítményű fékrendszerrel, megerősített kerékagyakkal és csavarokkal, valamint agresszív kerékgarnitúrával látták el a Mustangot, hogy biztonságosan, kontrollálhatóan vigye az útra 750 lóerejét.

A Shelby Wide Body Super Snake az „utcai versenyzők” álma. A nagy körültekintéssel kialakított átépítő csomag jelentősen megváltoztatja a kocsi menetdinamikáját, így sokkal jobb a tapadás, kanyarokba bemenet később lehet fékezni, s korábban lehet kigyorsítani. A kocsi sokkal kommunikatívabb, pontosabban irányítható, s hatékonyabban nyeli el az útegyenetlenségeket. A kocsi elöl 11 x 20 colos felnikre szerelt 305 mm széles, hátul 12,5 x 20-as kerekekre szerelt 345 mm széles Michelin Pilot Sport Cup 2 gumikon fut.

A widebody Super Snake tanulmányautó a Shelby új generációs utcai versenyautója, s ha gyártásba kerül, világszerte forgalmazni fogják. Természetesen mindegyik példány bekerül majd a Shelby adatbázisába is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/