/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a legújabb német rendőrautó

2013. november 29. 15:45   |   Autoblog
címkék:  

A német tuningcégeket tömörítő VDAT „Tune it! Safe!” kezdeményezése az illegális és veszélyes autóátalakítás ellen kampányol, és minden évben az Essen Motor Show-n kiállítanak egy egyedileg átalakított rendőrautót. Idén a szervezet partnereként a BMW az AC Schnitzert bízta meg, hogy az új 4-es kupé modellből faragjon spéci szolgálati járművet.

A BMW 428i kupé az ötödik rendőrautóvá átalakított jármű, amely a Tune it! Safe! eszmeiségét hirdeti. A kiváló minőségű és biztonságos tuning kiegészítőkkel felruházott, „rendőrgúnyába” öltöztetett 428i 245 helyett 294 lóerőt és 420 Nm nyomatékot ad le, így jó eséllyel nem tudnak előle meglógni a gonosztevők. 5,7 másodperc alatt gyorsul százra, és sokkal mozgékonyabb is gyári megfelelőjénél, hiszen minden paraméterében állítható versenyfutóművet, továbbá a gyárinál könnyebb, 21 colos felniket és sportgumikat kapott.

Az AC Schnitzer által felkészített 428i Coupé az Essen Motor Show-n debütál (nov. 29. – dec. 8.).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/