/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A legzöldebb Ferrari F12tdf

2016. május 21. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ismét a „mit tegyünk, ha még több tekintetet szeretnénk vonzani szuperautónkkal” fejezet következik. A mindössze 799 darabos szériában készített Ferrari F12tdf egyik példánya egy spéci, zöld metál fényezést kapott.

A 780 lóerős Ferrari F12tdf a Berlinetta erősebb, könnyebb, de egyúttal limitált testvére. 6.3 literes szívó V12-es aggregátja nem csak a ménes terén kínál hihetetlen értéket, de nyomatéka is 705 Nm-es, úgyhogy egyáltalán nem csoda, hogy 2,9 másodperc alatt katapultál százra, míg végsebessége eléri a 340 km/órát.

Azt talán mondanunk sem kell, a 799 darabos sorozat összes tagját előrendelésben eladta az olasz gyártó, így aki egy ilyen példányt birtokolhat, az már igencsak az elitbe tartozik. Mégis, akadnak, akik ennél is többre vágynak, ha kigördülnek a ritkasággal garázsukból.

Az alábbi kupé tulajdonosa például a metálzöld fényezést választotta, hogy kitűnjön a tömegből. Ehhez a Ferrari of Central New Jersey szalonjába gurult, miután megkapta négykerekűjét. Az új szín neve Verde Kers Lucido, melyet már korábban is alkalmaztak bizonyos ágaskodó paripák fényezéseként a múltban.

Az már csak ízlés kérdése, hogy az eredeti Rosso Corsa (piros), esetleg más árnyalatok vagy az alábbi szín áll-e jobban a sportkupénak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/