/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Lexus, amibe szerelmes leszel

2022. február 14. 16:15   |   Autoblog
címkék:  

A Lexus stílusosan Valentin-napra időzítette vadonatúj akkumulátoros elektromos sportautója új fotóinak és videóinak publikálását, ami vélhetően sokaknak elrabolja majd a szívét. A zéró emissziós autócsoda külseje már önmagában elegendő ahhoz, hogy szaporábban dobbanjon a szív, ám ha még a 2 másodperces százas gyorsulás és a 700 kilométeres hatótáv is szóba kerül, a szerelem első látásra borítékolva van.

A Lexus új képeket és videókat tett közzé következő generációs akkumulátoros elektromos sportautójáról, amely először napra pontosan két hónappal ezelőtt, 2021. december 14-én volt látható a vállalat akkumulátoros elektromos bejelentésének keretében, amelyet maga Akio Toyoda, a Toyota világszintű elnöke tett meg.

Az új sportmodell a különböző akkumulátoros elektromos Lexus modellek széles palettájának részét képezi majd a márka 2030-ra tervezett, teljes mértékben elektrifikált jövőjének részeként. A Lexus Electrified terv célja, hogy a vállalat kihasználja az elektrifikációban rejlő előnyöket annak érdekében, hogy minden ügyfele számára még nagyobb vezetési élményt nyújtson. Ehhez tartozik a Lexus Driving Signature, amely olyan egyedi vezetési élmény, ami a vezető szándékaira következetes választ nyújtó, lineáris válaszokban rejlik. Mindez tökéletes kapcsolatot teremt a vezető és az autó között, a szándékoknak megfelelő gyorsulást, lassulást vagy kormányzási reakciót biztosítva.

A nagyteljesítményű sportautók széles karosszériájával és alacsony magasságával érkező új modell a Lexus márka jövőjét szimbolizálja, miközben megidézi az ikonikus Lexus LFA szellemiségét. Álló helyzetből 100 km/órára 2 másodpercen belül gyorsul majd, hatótávja pedig meghaladja a 700 kilométert, köszönhetően a szilárdtest akkumulátorok használatának. A tisztán elektromos járművek fejlesztése során a Lexus egy olyan márkává fejlődik tovább, amely vezetési élmények széles skáláját nyújtja, kihasználva a márka egyedi fejlesztési képességeit, olyan termékeket létrehozva, amelyek teljesítményük, minőségük és látványuk tekintetében is egyedit nyújtanak.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/