/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Lexus, amibe szerelmes leszel

2022. február 14. 16:15   |   Autoblog
címkék:  

A Lexus stílusosan Valentin-napra időzítette vadonatúj akkumulátoros elektromos sportautója új fotóinak és videóinak publikálását, ami vélhetően sokaknak elrabolja majd a szívét. A zéró emissziós autócsoda külseje már önmagában elegendő ahhoz, hogy szaporábban dobbanjon a szív, ám ha még a 2 másodperces százas gyorsulás és a 700 kilométeres hatótáv is szóba kerül, a szerelem első látásra borítékolva van.

A Lexus új képeket és videókat tett közzé következő generációs akkumulátoros elektromos sportautójáról, amely először napra pontosan két hónappal ezelőtt, 2021. december 14-én volt látható a vállalat akkumulátoros elektromos bejelentésének keretében, amelyet maga Akio Toyoda, a Toyota világszintű elnöke tett meg.

Az új sportmodell a különböző akkumulátoros elektromos Lexus modellek széles palettájának részét képezi majd a márka 2030-ra tervezett, teljes mértékben elektrifikált jövőjének részeként. A Lexus Electrified terv célja, hogy a vállalat kihasználja az elektrifikációban rejlő előnyöket annak érdekében, hogy minden ügyfele számára még nagyobb vezetési élményt nyújtson. Ehhez tartozik a Lexus Driving Signature, amely olyan egyedi vezetési élmény, ami a vezető szándékaira következetes választ nyújtó, lineáris válaszokban rejlik. Mindez tökéletes kapcsolatot teremt a vezető és az autó között, a szándékoknak megfelelő gyorsulást, lassulást vagy kormányzási reakciót biztosítva.

A nagyteljesítményű sportautók széles karosszériájával és alacsony magasságával érkező új modell a Lexus márka jövőjét szimbolizálja, miközben megidézi az ikonikus Lexus LFA szellemiségét. Álló helyzetből 100 km/órára 2 másodpercen belül gyorsul majd, hatótávja pedig meghaladja a 700 kilométert, köszönhetően a szilárdtest akkumulátorok használatának. A tisztán elektromos járművek fejlesztése során a Lexus egy olyan márkává fejlődik tovább, amely vezetési élmények széles skáláját nyújtja, kihasználva a márka egyedi fejlesztési képességeit, olyan termékeket létrehozva, amelyek teljesítményük, minőségük és látványuk tekintetében is egyedit nyújtanak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/