/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: A Liberty Walk kis G-osztályt csinált a Suzuki Jimny-ből

2018. augusztus 11. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár első ránézésre semmi közös vonás nincs a Mercedes G-osztálya és a Suzuki Jimny modellje között – azt leszámítva, hogy mindkettő régimódi terepes – a Liberty Walk megtalálta a közös nevezőt, s elkészítette a G Minit a japán apróságból.

A képen látható, terepjárót viszonyítási alapok nélkül elsőre akár Mercedes-Benz G-osztálynak is nézhetjük, pedig valójában olyan távol áll tőle, mint Japán Németországtól.

A szóban forgó terepes ugyanis egy, a Liberty Walk által kezelésbe vett Suzuki Jimny, egyúttal a tuner első SUV-ja, amelyet kinézetben megpróbáltak a lehető legközelebb hozni a nagy német terepjáróhoz.

Nos, az egyelőre még csak előrendelhető munka a legújabb Suzuki modellhez készült, s tartalmaz egy új lökhárítót szögletes légbeömlőkkel és LED nappali menetfényekkel, egy új hűtőrácsot, egy új motorháztetőt, továbbá a cégtől már megszokott szélesített kerékíveket, amelyek között egy pár küszöb is felszerelésre került. Az autó méreteihez képest nagy kerekek még így is kilógnak egy kissé, de a ködlámpákkal és szárnnyal felvértezett tető sem mindennapos látvány.

A szögletes formának köszönhetően mindenesetre egész ütős az összhatás, a cég alapítója, Wataru Kato pedig ígéretet tett arra, hogy az első példányok még idén leszállításra kerülnek a megrendelőkhöz. Sajnos az átalakítás áráról semmit sem tudni, azonban az autó értékéből kiindulva nem lehet túl magas.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

cartun
2018-08-11 - 08:59

aki szerint ez olyan mint egy G-Merci, az hagyja abba a témával való foglalkozást


*/