/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

A nap képe: A meggyalázott BMW tuning

2014. október 11. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ez történik, amikor egy tuner a másik tuner munkáját írja felül. Egyszerűen nincs más szavunk, minthogy kifejezetten ronda lett a DD Customs, eredetileg Hamann által átszabott BMW X6M Tycoonja.

A BMW X6-osáról mindenkinek van egy véleménye, de általánosan elfogadott, hogy abszolút felesleges, mégis határozott, jó kiállású kupé-SUV, így aztán veszik is szép számmal.

Ez pedig a tuningműhelyeknek is biztos megélhetést jelent, hisz nagy és drága autóhoz sok pénzért lehet nemesítő csomagokat alkotni. A téma egyik szakértője a Hamann, amely nem akármihez, egyenesen a legdurvább X6-hoz, az M performance által megalkotott 555 lóerős vadállathoz készített egy mindenre kiterjedő munkát. A 661 lovasra felpumpált behemót állítólag képes megfutni a 320 km/órás sebességet, ám ami számunkra érdekes, az a messziről feltűnő kinézete, melyet a rá aggatott szénszálas elemeknek, a hatalmas felniknek, és a lökhárítók merész átszabásának köszönhet.

De úgy látszik, vannak olyan tuningcégek, amelyek nem tisztelik mások munkáját, és egészen elképesztő pimaszsággal szabják át a már eleve módosított külsőt, megalkotva ezzel valami totális kavalkádot, az elemek tökéletes diszharmóniáját. Ezt művelte legutóbb a DD Customs a Hamann Tycoon X6M-jével.

A rögtön szemet szúró ilyen részlet a hátsó fertályon keresendő. Igen, a LED lámpák, valamint a köréjük vont karbon takaróelemek, valamint a módosított kipufogó végződések a diffúzoros lökhárítótoldattal mind a Hamann-féle X6-os átdolgozása. Aztán ott vannak még a szénszálas tetősínek, tükrök, kilincsek, fényszórószemöldökök és az első lökhárító toldata.

Bezzeg a jelvényt meghagyták a DD emberei, ahogy a motorháztetőt is, valamint az alatta duruzsoló V8-ashoz sem nyúltak – szerencsére. Egy pozitívum azért megemlítendő. A 22 collos felnik nem mutatnak rosszul az elcsúfított X6-oson.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Csé
2014-10-11 - 11:19

Szerintem nincs ezzel gond,kinek a pap kinek a papné,leszólni természetesen lehet de tisztelt K.B szerintem befosnál ha ilyen gép duruzsolna a segged alatt 😀

K.B.
2014-10-11 - 16:06

Kedves Csé!
Természetesen mindenkinek más a szép, mi csak csodálkoztunk azon, hogy egy népszerű és szakmájában elismert tuner munkáját egy másik használja fel alapul. Ehhez képest a végeredmény (talán) nem lett jobb.
Ha pedig egy ilyen gép duruzsolna alattam, akkor egy dolog miatt biztos becsinálnék, méghozzá az üzemeltetési, fenntartási költségek láttán 🙂


*/