/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Mercedes, amiből csak tíz készült

2015. július 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Mercedes-Benz elkészítette a kifutó C63 AMG Coupe utolsó limitált szériáját Legacy Edition néven. A rikító zöldre fényezett sportautóból csupán 10 darab áll rendelkezésre, árcédulája pedig egyelőre ismeretlen.

A Mercedes-Benz dél-afrikai részlege bemutatta a kifutó félben lévő C63 AMG különleges kiadását.

A Legacy Editionből mindössze tíz darabot rakott össze a gyár. A modell egyik különlegessége a Viper Green fantázianévre keresztelt rikító zöld fényezés, illetve a tízküllős, zöld szegélyű, fekete matt alufelnik, melyekhez egy fix szénszálas alumínium szárny, egyedi feliratok és a már megszokott sportos felszereltség jár.

Ez magában foglalja a 6.2 literes V8-as benzinmotort, melynek 506 lóerejéhez (372 kW) 610 Nm társul. A brutális erőt egy hétfokozatú automataváltó továbbítja a hátsó kerekek felé, így a kupé 4,2 másodperc alatt katapultál százra.

A búcsúzó szériából csupán tíz darabot építettek a csillagmárkások, melyek mindegyikét az afrikai kontinensen készülnek eladni – egyelőre ismeretlen árcédulával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/