/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Mercedes S-osztály kombiként

2016. február 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ez sajnos nem a valóság, pedig igencsak mutatósra sikerült a Rain Prisk elképzelése arról, hogyan nézne ki az új Mercedes-Benz S-osztály, ha a szedán mellett puttonyosként is készítenék a németek.

Kapott egy ötödik ajtót a legnagyobb csillagmárkás modell – igaz, csak digitálisan.

A Rain Prisk név alatt futó virtuális designercsapat ugyanis rakott egy puttonyt az S-osztályra néhány optikai kiegészítő kíséretében. A matt ezüst négykerekű egy új fekete hűtőráccsal, szélesebb kerékjáratokkal, átalakított első lökhárítóval és fekete felnikkel büszkélkedik, valamint magasságát is jóval az eredeti alá tornázták.

Az elnyújtott tetőív a CLA Shooting Brake és C T-modell osztályokról ismerős feneket takar, bár itt az elnyújtott hátsó ajtó ablakmérete nem igazán arányos az elsőével. Mindenesetre egyelőre biztosan nem kell tartanunk attól, hogy egyhamar az utakon láthassuk a legnagyobb csillagmárkás ötajtós változatát – bár az autós piac kiszámíthatatlan.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/