/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Mikulás elektromos hajtású kamionja

2021. december 13. 17:30   |   Autoblog
címkék:  

A Magic Tour Coca-Cola névre keresztelt országjáró körút keretében, december 7-e és 20-a között az első, 100%-ban elektromos hajtású Coca-Cola kamion Észak-Olaszországból Dél-Olaszországba gurul. 1300 kilométeres utat tesz meg, és többek között útba ejti majd Milánót, Bergamót, Nápolyt és Cataniát is.

DSC_1249

A korszerű, teljesen elektromos Volvo kamion megáll majd az ABB telephelyeken is, ahol a jármű akkumulátorát fenntartható módon töltik fel, azaz a töltési energia 100%-ban olyan megújuló energiaforrásokból származik.

A Volvo FL Electric, amelyet a városi környezetben való csendessége és sokoldalúsága, valamint a vezetés közbeni manőverezhetősége és mozgékonysága miatt választottak, a négy, 265 kWh összkapacitású akkumulátor által biztosított 200 kW-os (272 LE) teljesítményének köszönhetően tökéletesen alkalmas akár 16,7 tonna karácsonyi ajándék gyors kiszállítására.

DSC_1252_retro

Az ABB két töltőállomást adományoz azoknak az önkormányzatnak, ahol a Magic Tour kamionja is megáll, hogy így támogassa az önkormányzatok átállását a fenntartható közlekedésre.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/