/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a MotoGP új biztonsági autója

2023. március 17. 16:50   |   Autoblog
címkék:  

A március 24-26. között megrendezendő versenyhétvégén elrajtol Portugáliában a MotoGP 2023-as versenyszezonja, amely a BMW M GmbH sorozatban ünnepelt jubileumi szezonja is egyben: a bajor prémiumgyártó immár huszonötödik alkalommal szállítja a kétkerekű versenysportok királykategóriájának biztonságiautó-flottáját.

A BMW M divízió a jubilemi szezon indulásakor a sorozat új biztonsági autójáról is lerántja a leplet: az új BMW M2 MotoGP Safety Car műszaki alapját az októberben bemutatott új BMW M2 sportautó adja.

Az új BMW M2 a hagyományos sportautók recepjét követi – minden korábbinál koncentráltabb formában, a legmodernebb technológiákkal felvértezve. Kompakt méretei és 460 lóerős, soros hathengeres M TwinPower Turbo benzinmotorja kiváló műszaki alapot kínál a MotoGP biztonsági autójához. A modellt a versenypályás szerepléshez számos biztonsági kiegészítővel felszerelték, így a mérnökök többek között bukókeretet, Recaro versenyüléseket, hatpontos biztonsági öveket és tűzoltó berendezést szereltek be, míg a tetőre fényhidat, az első fényszórókba pedig villogókat építettek.

Az új BMW M2-t számos BMW M Performance alkatrész is színesíti: sport kipufogórendszer és sport futómű, illetve szénszálból készült külső visszapillantó-házak, diffúzor és hátsó légterelő szárny. Az új BMW M2 MotoGP Safety Car a biztonsági autók hivatalos matricázását viseli. A 2023-as versenyszezon biztonságiautó-flottájában számos egyéb BMW M biztonsági, orvosi és hivatalos autó, valamint BMW M 1000 RR biztonsági motorkerékpárok is megtalálhatók.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/