/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Mustang rendőrautó

2016. december 07. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

Európa legnagyobb autós háttéripari kiállítására minden évben készül egy egyedi rendőrautó, amely a biztonságos, legális jármű átalakítást hirdeti. A Tune it! Safe! kezdeményezés idei kampányautója egy rendőr egyenruhába öltöztetett Ford Mustang, amelyet a Wolf Racing piszkált fel.

Az idei Essen Motor Show Tune it! Safe! demóautójának elkészítésével a Wolf Racinget bízták meg, amely a Ford modelljeinek átalakításával foglalkozik. A műhely választása pedig nem a Focusra vagy a Fiestára esett, hanem a Németország legnépszerűbb sportautójává előlépett új, hatodik generációs Mustangra.

A hátsókerék-hajtású izomautót ezüst alapon kék rendőrségi matricázással látták el, s természetesen felkerült a tetejére a fényhíd is. A karosszériát ezután komplett aerodinamikai készlettel öltöztették fel, amely új lökhárítókat, küszöböket és hátsó szárnyat foglal magában. A kerekeket agresszív kinézetű új könnyűfémek váltották, a tisztességes ültetésről pedig professzionális sportfutómű gondoskodik. A Mustang az átalakítás után kifejezetten dögösen fest.

Az 5 literes V8-as motort sem hagyták érintetlenül. Átprogramozták az elektronikáját és ráaggattak egy sportkipufogó-rendszert, aminek következtében 454 lóerőre nőtt a teljesítménye.

A Tune it! Safe! Mustang természetesen sohasem fog bűnözőket üldözni, demonstrációs célokra fogják használni. A következő 12 hónapban különböző autókiállításokon fog megjelenni, hogy népszerűsítse a biztonságos, legális autótuningot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/