/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (6) |
| Több

A nap képe: a pápa új autója

2012. december 09. 15:15   |   Autoblog
címkék:  

Megkapta új autóját XVI. Benedek pápa, amely ismét egy Mercedes-Benz. A golyóálló, M-osztályból átalakított pápamobilt Dieter Zetsche, a Daimler elnöke adta át az egyházfőnek.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

krucifix
2012-12-09 - 17:09

A pápa nem hisz Istenben és azt sem hiszi el amit hirdet?Minden Isten akaratából történik!Akkor minek a páncélozott autó?Hány beteg és éhes gyereken lehetett volna segíteni az autó árából?!

Kovács József
2012-12-09 - 17:24

Lehet hogy a jó isten is ilyen Mercit szeretne csak neki nem telik rá.

elgar
2012-12-09 - 19:27

Szeretném, ha értenétek: a Teremtő mindenkinek szabad akaratot adott. Ebben az embert az Isten nem fogja korlátozni. Ezt bizonyára nem tudtátok, kedves korábbi hozzászólók. Amennyiben tehát valakinek az a görcse, hogy lelője a pápát, akkor Isten ebben sem fogja megakadályozni. Na ezért kell a páncélozott védelem. Földi útján mindenki azt tesz, amit jónak lát, vagy amit a lelkiismerete megenged, ebben teljes a szabadsága, ám a halál után ezért díjazást kap. Vagy ilyet, vagy olyat. Még valamit: Isten – már bocsánat – nem egy kereskedelmi egység, akinél meg lehet rendelni pl. a védelmet, hogy ne essen valakinek bántódása.

hívő
2012-12-09 - 19:32

Részlet Jézus hegyi beszédéből

A legtöbb ember számára az életben az egyik legfontosabb dolog a pénz és az anyagi javak gyűjtögetése. A figyelmünket az anyagi világ felé fordítjuk, hogy aztán időnk és gondolataink erejét ne használjuk másra, mint a földi léten való átvergődésre. A földön gyűjtött pénz és javak azonban nem maradandók. Amikor itt hagyjuk e földi életet, mindent magunk mögött hagyunk, amire korábban annyi időt áldoztunk. Jézus azt tanácsolta: “Gyűjtsetek kincseket a mennyben”… ahol az örökre megmarad. “Ahol a ti kincsetek, ott van a ti szívetek.” A mások érdekében tett minden fáradozásunk önmagunknak is hasznára válik. Az istenfélő ember nem mulandó kincseket gyűjtöget, hanem jó cselekedetekben, imában, böjtben oly kincseket halmoz fel Isten előtt, amely örökre javára válik.[13] Minél több időt és energiát fordítunk az anyagi dolgok megszerzésére, annál kevesebb időnk marad embertársainkra, szellemi, lelki és spirituális fejlődésünkre.[16]

krucifix
2012-12-09 - 19:40

elgar!
Te ezt honnan tudod?Én csak azt mondtam amit a papok tanítanak!Jártam hittanra, ministrálni és nekem azt tanították,ha valaki meghal azt Isten magához szólította.Tehát ha a pápát lelövik,akkor az azért történik mert az Úr így akarta!


*/