/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a páratlan olasz páros

2020. november 26. 17:35   |   Autoblog
címkék:  

A Centro Stile Ducati és Centro Stile Lamborghini egyesítették erőiket és megalkották a Ducati Diavel 1260 Lamborghini modellt, a különleges sportmotort, amiből összesen csak 630 darabot fognak készíteni. A motorosok és a gyűjtők szívét egyaránt megdobogtató Diavel modellt az egyik leginkább lenyűgöző szuperautó, a Lamborghini Sián FKP 37 ihlette.

A Ducati Diavel 1260 S modellen alapuló Diavel Lamborghini a Sián FKP 37 koncepcióját menti át két kerékre. Az új, kovácsolt keréktárcsák például az autóét idézik, akárcsak a szénszálas műanyagból készült levegőbeömlők és a hűtő borítólemezei.  A motoron látható összes karbon alkatrészt a Lamborghini szupersportkocsi inspirálta. A hűtőt borító lemezek és légbeömlők mellett a kipufogók borítása, az üzemanyagtank középső része, az első és hátsó sárvédők, a műszerfal fedele és a fényszóró kerete is szénszálból készült.

A Ducati Diavel 1260 Lamborghini ugyanolyan fényezést kapott, mint a Lamborghini Sián FKP 37. Verde Gea (zöld) színű a karosszéria, míg a váz, az alsó tálca és a kerekek Oro Electrum (arany) színben pompáznak. A jellegzetes Ducati piros szín egyedül a Brembo féknyergeken jelenik meg. Az olyan tipikus Lamborghini motívumok, mint a hatszög és az ’Y’, az ülés mintázatán és a kipufogók alakjában köszönnek vissza. Az oldalelemeken feltűnő 63-as szám a Lamborghini márka alapításának évére utal. S ha tízzel megszorozzuk, megkapjuk a Diavel Lamborghini gyártási darabszámát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/