/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a polcra tehető Rolls-Royce

2020. május 25. 17:25   |   DG
címkék:  

A Rolls-Royce megalkotta a Cullinan SUV 1:8 méretarányú replikáját, amely az eredetihez hasonló igényességgel és eljárással készült. Az abszolút tökéletes Cullinan replikát az ügyfél ízlésének megfelelően, kézi munkával építik meg, több mint 1000 alkatrészből. A művelet 450 órát vesz igénybe, csaknem feleannyit, mint amennyi egy teljes méretű Cullinan legyártásához szükséges.

Az 1:8 méretarányú replikát kézzel festik és kézzel polírozzák, pontosan olyan minőségben, mint a márka utcai modelljeit. A coachline-t, vagyis a karosszériát kettészelő díszcsíkot finom ecsettel viszik fel, akárcsak a teljes méretű modelleknél. Az ügyfelek több mint 40 ezer “sztenderd” árnyalat közül választhatnak, vagy pedig a saját elképzelésüket készítetthetik el.

A mini Cullinan működő ajtókkal és fényszórókkal rendelkezik – az utóbbiakat egy távirányítóval lehet vezérelni. A motorháztető alatt az ikonikus 6,75 literes ikerturbós V12-es erőforrás tökéletes másolatát találjuk.

Nem kevésbé elképesztő a belső tér, amely pontosan olyan kidolgozott, mint a teljes méretű modellé. Ugyanazokat a nemes anyagokat használják itt is; s a szegélyvarrás, az ülések mintája, de még a dekorbetétek is stimmelnek.

A mini Cullinant egy 1 méter hosszú dobozban szállítják ki. A modell fényes fekete talapzaton nyugszik és minden szögből megcsodálható.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/