/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Porsche 911 legókészlet

2021. február 05. 17:55   |   Autoblog
címkék:  

A hosszú haj, a new wave és punk rock korszakát eleveníti fel legújabb, kettő az egyben készletével a LEGO Csoport. A két ikonikus sportautó, a LEGO Porsche 911 Turbo és a 911 Targa egyesítésével két évtizedet hidaltak át a szett tervezői.

A legó kockákból készült Porsche 911 Turbo és 911 Targa kicsinyített mását hűen eleveníti meg a kettő az egyben modell. A készletnek köszönhetően az építő eldöntheti, hogy egy kétajtós Turbo vagy egy kabrió megépítésébe kezd. A részletgazdag, farmotoros modellek klasszikus vonalai, valamint a sportülések narancssárga és nugát színösszeállítása igazán szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. Az autók 35,5 cm hosszúak, 16 cm szélesek és 10,8 cm magasak.

A LEGO Porsche 911 Turbo és 911 Targa modelleken minden megtalálható, ami az eredeti autón: a hátsó spoiler, a jellegzetes fényszórók, a különlegesen kialakított motorháztető a Porsche emblémával és a hathengeres boxermotor.

A modell mindkét változatában a 2+2 sportülés és a műszerfal sötét narancssárga és nugát színnel készült, amely a Porsche 911 korhű, eklektikus színvilágát tükrözi. További belső részletek: a kézifék, a sebességváltó és működő kormányzás, illetve az előre dönthető első ülések.

A 911 Turbo és a 911 Targa jellegzetes jegyeinek köszönhetően a készlet mindkét autója egyaránt karakteres, mégis különböznek, amikor megépítjük őket. A 911 Turbo modell rendkívüli teljesítményét a turbo felirat, a széles hátsó tengely, a turbófeltöltő és a töltőlevegő-hűtő mutatja. Sportos megjelenését a beépített hátsó spoiler teszi teljessé. Eközben a 911 Targa teteje teljesen levehető és a motorháztető alá illeszthető. Az ikonikus Targa a felirattal és kockákból épített hátsó ablakkal együtt válik teljessé.

Az egyedülálló Porsche 911-es modell négy korábbi reklámjából LEGO plakátok is készültek, amelyeket a limitált kiadású LEGO Porsche ajándékcsomagban lehet megtalálni. A gyűjthető plakátok mellett a tulajdonosi lap, illetve egy irattárca is helyet kap az egyedi összeállításban. A LEGO Porsche ajándékcsomag korlátozott számban érhető el azok számára, akik az új készletet a LEGO ingyenes VIP programján keresztül rendelik meg.

A LEGO Porsche 911 Turbo és 911 Targa szett az ingyenesen igénybe vehető LEGO VIP program tagjai számára február 16-ától érhető el a lego.com weboldalon. Március 1-jétől pedig a LEGO boltokban és a lego.com/hu weboldalán is kapható lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/