/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Porsche rendőrautó

2021. november 26. 16:45   |   Autoblog
címkék:  

Idén a Techart építette meg azt a demonstrációs célokat szolgáló rendőrautót, amely a legális és biztonságos autótuningot népszerűsíti. A Tune it! Safe! kezdeményezés idei kampányautója egy Porsche 911 Targa 4 modellen alapuló Techart Cabriolet modell, amelyet elláttak minden rendőrségi szerelvénnyel.

A Tune it! Safe! kezdeményezés mutatja, hogy a vonzó, kreatív tuningnak nem kell konfliktusban lennie a törvényi szabályozással. A Tune it! Safe! országos kampányokkal lép fel az illegális és nem biztonságos tuning ellen, s ebben többek között a rendőrség is a partnere.

A Techart által nemesített és rendőrségi gúnyába öltöztetett Porsche 911 Targa 4 természetesen minden előírásnak megfelel és a gyárinál fokozottabb teljesítményt nyújt. A kocsit ellátták egy szélcsatornában tesztelt aerodinamikai csomaggal, amely első szoknyából, oldalküszöbökből, többrészes hátsó diffúzorból és egy légterelő szárnyból áll. A szériamodellhez képest szintén újdonság a háromdimenziós hátsó feliratozás, a fényhíd, a karbon első fedél integrált megkülönböztető világítással, s az egyedülálló kék-sárga matricázás.

A tengelyvégeken turbinára hasonlító Techart Formula V sokküllős felnik forognak, a gumiperemek és a kerékjáratok közti távolságot pedig a 40 mm-t ültető sportrugók csökkentették a minimumra. Az egyedi kialakítású utastérben kézi munkával készült sportkormányt látunk, a karimáján különleges zászlómintával. A középkonzolon, a könyöklőkön és a hátsó ülések egyes részein szintén megtalálható a kék zászlóminta.

A Techart rendőrautóval az Essen Motor Show-n lehet találkozni, november 26. és december 5. között. Tényleges rendőrségi feladatokat ez az autó sem fog ellátni, üldözési célokra sem fogják bevetni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/