/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Porsche rendőrautó

2021. november 26. 16:45   |   Autoblog
címkék:  

Idén a Techart építette meg azt a demonstrációs célokat szolgáló rendőrautót, amely a legális és biztonságos autótuningot népszerűsíti. A Tune it! Safe! kezdeményezés idei kampányautója egy Porsche 911 Targa 4 modellen alapuló Techart Cabriolet modell, amelyet elláttak minden rendőrségi szerelvénnyel.

A Tune it! Safe! kezdeményezés mutatja, hogy a vonzó, kreatív tuningnak nem kell konfliktusban lennie a törvényi szabályozással. A Tune it! Safe! országos kampányokkal lép fel az illegális és nem biztonságos tuning ellen, s ebben többek között a rendőrség is a partnere.

A Techart által nemesített és rendőrségi gúnyába öltöztetett Porsche 911 Targa 4 természetesen minden előírásnak megfelel és a gyárinál fokozottabb teljesítményt nyújt. A kocsit ellátták egy szélcsatornában tesztelt aerodinamikai csomaggal, amely első szoknyából, oldalküszöbökből, többrészes hátsó diffúzorból és egy légterelő szárnyból áll. A szériamodellhez képest szintén újdonság a háromdimenziós hátsó feliratozás, a fényhíd, a karbon első fedél integrált megkülönböztető világítással, s az egyedülálló kék-sárga matricázás.

A tengelyvégeken turbinára hasonlító Techart Formula V sokküllős felnik forognak, a gumiperemek és a kerékjáratok közti távolságot pedig a 40 mm-t ültető sportrugók csökkentették a minimumra. Az egyedi kialakítású utastérben kézi munkával készült sportkormányt látunk, a karimáján különleges zászlómintával. A középkonzolon, a könyöklőkön és a hátsó ülések egyes részein szintén megtalálható a kék zászlóminta.

A Techart rendőrautóval az Essen Motor Show-n lehet találkozni, november 26. és december 5. között. Tényleges rendőrségi feladatokat ez az autó sem fog ellátni, üldözési célokra sem fogják bevetni.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/