/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a PSA-Toyota hármas ikrek

2015. december 01. 09:50   |   Autoblog
címkék:  

A PSA Peugeot Citroën és a Toyota Motor Europe ma leleplezte az új Citroën Spacetourer, Peugeot Traveller és Toyota Proace modelleket. A gyártók külön változatot fejlesztenek ki a magánvásárlók és a vállalati ügyfelek számára. Mindhárom modellt 2016 első felében kezdik forgalmazni, a világpremierre a márciusi Genfi Autószalonon kerül sor.

Nagy örömmel mutatjuk be ezt a három új modellt, amely a Toyota Motor Europe és a PSA Peugeot Citroën közötti együttműködés eredményeként jött létre. Ez a megállapodás tette lehetővé egy új, költséghatékony platform kifejlesztését, amely lehetőséget teremt arra, hogy világszerte modern, és a kategóriájukban versenyképes járműveket kínáljunk ügyfeleinknek” – mutatott rá Patrice Lucas, a PSA Peugeot Citroën program- és stratégiai igazgatója.

A Toyota Proace járművek alapját 2013 óta a Peugeot Expert és Citroën Jumpy már meglévő nemzedékének járművei képezték. A 2012-ben aláírt megállapodás kiterjedt a járművek egy újabb generációjának közös kifejlesztésére, egy 2020-on is túlmutató együttműködés keretében.

Az együttműködés közös célja, hogy a fejlesztési és a gyártási költségek ésszerűsítésével versenyképes terméket kínáljanak a közepes méretű kishaszonjárművek, a minibuszok és a kombik szegmenseiben. A járműveket a PSA Peugeot Citroën Sevel Nord üzemében gyártják, a franciaországi Valenciennes-ben.

A Toyota Motor Europe hozzájárult az új járművek fejlesztési és beruházási költségeihez. A járművek közös műszaki jellemzőkkel, motorokkal, felszerelésekkel, ám a márkák sajátos arculatát megőrizve, egyedi vonásokkal készülnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/