/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a pufidzsekis Mercedes-Benz G-osztály

2023. március 02. 16:10   |   Autoblog
címkék:  

Szövetségre lépett a Mercedes-Benz és a Moncler, s megalkották a Project Mondo G-t, amely a legendás terepjáró és a divatmárka ikonikus kabátjának a művészi ötvözete. A különleges G-osztály a londoni divathéten állt a közönség elé.

A Mercedes-Benz és a Moncler közös tervezésű járművet mutatott be, egy G-osztály terepjárót, amely ötvözi az ikonikus jármű jellegzetességeit a francia márka stílusteremtő pufidzsekijének tulajdonságaival. A Project Mondo G-ben sikeresen egyesült a G-osztály sarkos dizájnja és a ruhadarab puhasága, illetve mintázata.

Az utóbbit egyaránt láthatjuk az óriási ballonos kerekeken és a tetőn, amelyet egy zipzár is díszít. A jármű egyébként 4,6 méter hosszú, 2,8 méter magas és 3,4 méter széles, a súlya pedig 2,5 tonna. Maga az autó használt, patinás kinézetet kapott, amelyet a Moncler kabátokon alkalmazott organikus formák ellentételeznek, fényes kivitelben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/