/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a rajongók által tervezett Ford Puma

2021. június 21. 13:25   |   Autoblog
címkék:  

Rajongók tervezték rajongóknak: az exkluzív, új Ford Puma ST Gold Edition majdnem 275 000 szavazat alapján készült, amelyek a közösségi oldalakon keresztül érkeztek. Az autó már idén – korlátozott darabszámban – megjelenik a márkakereskedésekben.

A Ford-rajongók közel 275 000 voksot küldtek be az autógyártó Twitter- és Instagram-oldalain keresztül egy tíznapos szavazássorozat keretében, eldöntve az egyes elemek (például a karosszéria, a dekorációs matricák és a féknyergek) színét, valamint kiválasztva az autó nevét.

A különböző európai piacokról gyűjtött szavazatok eredményét hozzáadták a Ford Európa központi csatornáin át beérkezett voksokhoz, és az összesítés nyomán alakult ki a végeredmény. A Puma ST így a Gold Edition nevet kapta, fekete fényezést és szürke csíkozást visel, aranyszínű kerekei mögött vörös féknyergek vannak, a sötét színű üléskárpitokon pedig aranyszínű szegélyvarrást alkalmaztak.

A Puma ST Gold Edition változat 200 lóerős, 1,5 literes EcoBoost motorja 6,7 másodperc alatt gyorsít 100 km/órás tempóra. Alapfelszerelés az önzáró differenciálmű, a szabadalmaztatott erővektor szabályozású rugók, és persze a kivételes kanyarképességeket biztosító egyedi futómű- és kormánymű-beállítások. Az első vásárlók az év vége felé kapják meg autójukat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/