/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a SEAT legbiztonságosabb autója

2017. november 21. 10:05   |   Autoblog
címkék:  

A SEAT Leon Cristobal a márka történetének legbiztonságosabb autója. Ez az “őrangyal” tanulmányautó hat vezetéstámogató biztonsági rendszerrel igyekszik a közúti balesetek legfőbb okainak visszaszorításához hozzájárulni. Ilyen például a figyelmetlenség, a fáradtság, a gyorshajtás vagy az alkoholfogyasztás, amelyek jelenleg a balesetek 80 százalékáért felelősek.

SmartCity_SEAT_2_HQ

A Leon Cristobal a következő funkciókkal rendelkezik:

Drive-lock: ez a rendszer egy beépített leheletelemző szondát tartalmaz, amely pozitív eredmény esetén blokkolja az autót.
Drive-coach: egy olyan hangvezérelt asszisztens, amelynek segítségével teljes mértékben személyre szabhatóvá válnak a biztonsági figyelmeztetések.
Őrangyal mód: ebben az üzemmódban a járműben található mind a 15 aktív és passzív biztonsági rendszer aktiválva van.
Visszapillantó kijelző: visszapillantó tükör, amely egy hátsó kamerával kiküszöböli az esetleges holttereket.
Fekete doboz: információkat és képeket gyűjt a vezetés során, amelyeket baleset esetén egy kiválasztott okostelefonra továbbít.
Mentor: egy alkalmazás, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy amikor a gyermekük vezeti az autót, szabályozzák a jármű sebességét illetve láthassák a tartózkodási helyét.

IMG_0678_HQ

Az utazók védőszentje után elnevezett SEAT Leon Cristobal akár 40 százalékkal is csökkentheti az utakon előforduló balesetek számát, amennyiben az utakon közlekedő járművek több, mint fele a Cristobal tanulmányban elérhető funkciókkal van felszerelve.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/