/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Škoda SUV tanulmánya

2016. február 03. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A Škoda alapjaiban újította meg, illetve bővítette modellpalettáját az elmúlt évek során, amelynek következő fázisában a SUV modellek szegmensét kívánja célba venni. A VisionS tanulmány mutatja, hogy milyenek lehetnek a jövő Škoda szabadidőautói.

VisionS tanulmányával (az „S” jelentése SUV) a cseh gyártó első ízben kínál kitekintést arra, milyen lehet egy a Yeti modell fölé pozícionált Škoda SUV modell. 4,70 méteres hosszúságával és 1,91 méteres szélességével az 1,68 méter magas tanulmányautó kimondottan határozott fellépésű. Utasterét a márkára jellemző első osztályú térkínálat jellemzi, a VisionS ugyanis három üléssorában összesen hat személy számára kínál kényelmes helyet.

A VisionS külső formavilágát a márka újszerű, érzelmekben gazdag kisugárzása jellemzi. Minden vonal és él letisztult, precíz és karakteres kidolgozású, miközben semmi mással össze nem téveszthetőek a kristályüvegeket idéző külső elemek. A felületeken erőteljes fény-árnyék hatások figyelhetők meg.

A motorházfedél élei a márkaemblémáig futnak, a széles hűtőrács és a négy magasra helyezett, ék alakú és LED-fényforrásokkal szerelt fényszóróegység pedig SUV-karakterét kiemelve határozza meg arculatát. A fényszórókat, a márkaemblémát és a hűtőrács függőleges tagjait egyaránt a kristályüvegeket idéző elemek teszik egyénivé. A kerékjáratok szögletesek és az off-road stílust hangsúlyozzák.

Oldala a küszöbök felett mélyen bordázott, korán ereszkedő tetőíve pedig a hosszú légterelővel és a meredek farral már álló helyzetben is lendületes megjelenést kölcsönöznek a tanulmányautó számára. Hátul a nagyméretű kipufogóvéget a diffúzorelem foglalja magában. A keskeny hátsó szélvédő alatt tűnik fel a Škoda embléma, valamint a dinamikus és szintén karcsú, kristályhatású hátsó lámpatestek.

A Škoda VisionS tanulmánnyal először a márciusi Genfi Autószalonon találkozhatunk majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/