/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a smaragdzöld Bentley Bentayga

2021. április 09. 17:20   |   Autoblog
címkék:  

A Bentley Mulliner egy kínai ügyfélnek egyedi kivitelű Bentayga modellt alkotott, amelyet a Kínában a tisztaságot szimbolizáló szín, a zöld inspirált. A kívül belül zöld színvilágú autót a Sanghaji Autószalonon is kiállítják majd.

A kínai úriember kérésére ehhez a Bentley Bentayga Hybridhez a Mulliner kiterjesztett színpalettájáról választottak árnyalatot. A Viridian nevű, erőteljes smaragdzöldre voksoltak, amelyet eredetileg az EXP 10 Speed 6 tanulmányautóhoz kevertek ki. A kocsi 22 colos, magas fényű Mulliner Driving Specification kerekeken gördül, amelyek minden egyes küllőjére smaragdzöld csíkokat is festettek.

A különleges Bentayga Hybrid belső tere sem hétköznapi. A bőrhuzat színe Cumbrian zöld, amihez zöld zongoralakk díszítéseket és fehér kontrasztvarrást társítottak. A kárpitosmesterek több mint 100 méter cérnát használtak az utastérhez; az ajtókon, a kormánykeréken, a műszerfalon és az üléseken megjelenő keresztöltések egytől-egyig kézi munkával készültek. A kidolgozás minősége és a részletek iránti figyelem ezúttal is kiemelkedő.

A kínai kultúrában a zöld szín a tisztaságot, a megújulást, a reményt, a harmóniát és a növekedést reprezentálja. A Bentley Mullinert is ezek a dolgok inspirálták az autó kialakításakor. A sötétzöld a természetet jeleníti meg és nyugtató hatású, akárcsak a Bentayga Hybrid, amikor tisztán elektromos üzemben suhan. Az ügyfél által választott zöld árnyalatokat emellett a brit vidék is ihlette.

A kínai ügyfél két hátsó üléssel kérte az autót, ahol a középső konzol egy egyedi tervezésű italhűtő dobozt is tartalmaz. Ennek tartozéka két Cumbria kristálypohár is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/