/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Sötét Zsaruk Lexus RC F kupéja

2019. május 02. 12:30   |   Autoblog
címkék:  

A Lexus és a világ megmentése kapcsán a legtöbben valószínűleg a márka környezetvédelmi célkitűzéseire asszociálnak. Ezúttal ugyanakkor egész másról van szó. A Lexus ismét egy bluckbuster partneréül szegődött. Nem más, mint egy Lexus RC F sportkupé segít megmenteni az univerzumot a Sony Pictures Men In Black: International című filmjében.

mibtrailer-lexusrcfscreenshot1-579602

A küldetések lebonyolításához és a szélsebes üldözésekhez a fekete öltönyös ügynököknek erős autókra, a legfejlettebb idegen-vadász technológiára és a galaxis exkluzív titkos ügynökeihez illő kifinomult stílusra van szükségük. A Lexus örömmel vállalta ezt a kihívást, így a márka biztosítja a Sony Pictures Men in Black: International című filmjének hivatalos járműveit a 2019. június 14-én mozikba kerülő produkcióban. A Men in Black ügynökei mindig megvédték a Földet az univerzum szemetétől. Ebben az új kalandban a legnagyobb, globális fenyegetéssel küzdenek meg: tégla került a Men in Black szervezetbe.

mibtrailer-lexusrcfscreenshot2-881942

A filmben Lexus-modellek alkotják az ügynökség hivatalos flottáját. A 2020-as Lexus RC F a Men in Black ügynökök nagy sebességű elfogóautója. A filmben ráadásul csodálatos technikai arzenállal is büszkélkedhet. A Lexus RX Hybrid és a Lexus LX SUV modellek szintén feltűnnek a film egyes jeleneteiben.

mibtrailer-lexusrcfscreenshot3-207248

A Men In Black: International trailere:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/