/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a szörfös Citroёn

2016. február 23. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A Genfi Autószalon alkalmából a Citroën a C4 Cactus modellekre is kiterjeszti a Grip Control rendszert, amely elsőként a Citroën és a szörfözés világában méltán híres Rip Curl cég együttműködésének gyümölcsén, a különleges kiadású C4 Cactus Rip Curl változaton mutatkozik be.

A C4 Cactus Rip Curl praktikus és menő dizájnt kapott. Ennek részei az első és hátsó alumíniumszürke védőelemek, a vakító fehér tükörházak és tetőrudak, illetve a Rip Curl márka logóját geometrikus mintákba foglaló, csillogó fehér dekormatrica az első sárvédőn és a hátsó háromszögablakon. A kabinban a biztonsági öveken, a szőnyegeken és a hangszórókereteken narancsos árnyalatú „színfoltok” fedezhetők fel.

A Citroën C4 Cactus közösen megálmodott különleges kiadásán az outdoor jelleget fokozó stíluselem mellett a tapadást nagymértékben növelő Grip Control funkció is helyet kap. A Citroën ezzel olyan alternatívát kínál a C4 Cactus kedvelőinek, amely egyedi külseje mellett technológiai tartalmával és teljesítményével is a kikapcsolódás szolgálatában áll. Az általa képviselt életfilozófia tökéletes összhangban áll az ausztrál Rip Curl márkáéval, amely a Cactus Bay nevű kultikus szörfparadicsom közeléből indult világhódító útjára.

A Grip Control kipörgésgátló ötféle üzemmódot kínál. A Standard a napsütötte tengerparti utakra, a forgalmas autópályákra vagy a belvárosok elegáns sugárútjaira, a Homok a legizgalmasabb szörfhelyek megközelítéséhez, a Rossz útfelület a rázósabb terepek kedvelőinek, a Hó pedig a téli sportok szerelmeseinek való. Emellett az ESP igény szerinti ki is kapcsolható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/