/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: 2019 legszebb tanulmányautója

2020. január 30. 15:51   |   Autoblog
címkék:  

A Bentley egy különleges elismeréssel indította az évet. Futurisztikus, a márka centenáriumára készített EXP 100 GT tanulmánya elnyerte az „Év Legszebb Tanulmányautója” díjat a francia Nemzetközi Automobil Fesztiválon.

EXP 100 GT Awards (1)

A belülről kifelé tervezett, teljesen elektromos platformra épített EXP 100 GT újraálmodja a Grand Touring műfaját a jövő számára. Az alumíniumból és szénszálból megalkotott karosszéria a márka jövőbeli formatervezési irányát szemlélteti, de persze azonnal Bentley modellként azonosítható.

EXP 100 GT Awards (2)

A kivételes minőségű belső térben a legfinomabb anyagok, például fa, bőr és üveg olvadnak össze láthatatlanul a fénnyel, olyan egyedi belső hangulatot teremtve, amely az utasok fizikai és mentális jólétét is magasabb szintre emeli. A Bentley személyes asszisztens a középkonzol központi elemét adja, megjelenését pedig a brit Cumbriából származó megvilágított kristály biztosítja. A hangulatvilágítás képes különböző hangulatot vagy a külső környezet hatásait visszatükrözni, miközben a beépített kivetítő különböző látványelemeket vetít a belső tér, például az ajtók betétjére.

EXP 100 GT Awards (3)

Az utasok élményét a Bentley személyes asszisztense fokozza. A GT fejlett, mesterséges intelligenciát használó rendszere teljesen személyre szabott lehetőségeket kínál öt különböző, egyedi üzemmód alapján. A mesterséges intelligenciával való interakció gesztusok segítségével is történhet a cumbriai kristály előtt, amely intuitív módon értelmezi a parancsokat.

A Bentley az iparág gondosan megválogatott szakértőivel közösen kivételes anyagokat hozott létre a Bentley EXP 100 GT számára. Mindegyik fenntartható és innovatív technológiát használ, amelyek tökéletesen megfelelnek a környezettudatos és etikus ügyfelek számára. Ezek között is kiemelkedik a lenyűgöző rézfúziós folyami fa, amely természetesen elhullott faanyagból készült, melyek 5000 éven át pihentek lápok, tavak és folyók mélyén. Az üléseket borító 100 százalékban bio anyagot a borkészítés melléktermékét használva hozták létre.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/