/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Télapó új szánja

2020. december 25. 18:55   |   Autoblog
címkék:  

Télapó eddig rénszarvasokkal húzatta szánját, ám most átváltott egy sokkal gyorsabb közlekedési eszközre. A gázturbinás Lexus HX Sleigh szán jól néz ki, rendkívül áramvonalas és jókora csomagtartóval bír.

Lexus-HX-Sleigh-Concept-1a

A Lexus HX Sleigh frontrésze nagyon látványos. A hűtőrács imitáció mellett találunk rajta vékonyan húzott, morcos fényszórókat és függőleges nappali fényeket. A szélvédő rendkívül hosszan nyúlik hátra, az A-oszlopok igen meredek darabok, kilincseket pedig ne keressünk. A farrészt egyértelműen a megújult Lexus IS inspirálta. A hátfalajtót felnyitva tágas csomagtartó tárul fel. A HX Sleigh szán mozgatásáról kisméretű gázturbinák gondoskodnak.

Lexus-HX-Sleigh-Concept-1b

Az utastérben a kényelmet szolgálja a nyakmelegítő rendszer, az érintőképernyős infotainment és a Mark Levinson Surround Sound audiorendszer, amely fantasztikus minőségben szólaltatja meg Télapó kedvenc karácsonyi slágereit.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/