/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a terepes Škoda Octavia

2020. június 12. 14:45   |   Autoblog
címkék:  

Bemutatkozott a legfrissebb Škoda Octavia Scout modell, a negyedik generációs Octavia körbeműanyagozott, emelt futóműves, összkerékhajtású verziója. Az új Scout kombi még több helyet kínál elődjénél és kérésre immár fronthajtással is megvásárolható.

A kizárólag kombi karosszériával elérhető új Octavia Scout ideális partner családi vakációhoz, nagybevásárláshoz vagy kiránduláshoz, hegyi kerékpárral a csomagtartóban. Az alvázvédelmet és 15 mm-es futóműemelést tartalmazó ’rossz út’ csomaggal felszerelt Octacia Scout ideális off-road vezetéshez és lakókocsi, lószállító vagy hajó vontatásához. A 200 lóerős TDI motorral szerelve 2 tonnás fékezett utánfutót is vontathat.

Ahogyan Octavia testvérei, úgy az új Scout is 4703 mm hosszú (+ 16 mm) és1829 mm széles (+ 15 mm), tehát elődjénél tágasabb belső teret kínál. A csomagtér is öblösebb, 640 literesre nőtt (+ 30 liter). A Scout immár full LED Matrix fényszórókkal is felszerelhető, az Octavia családban elsőként.

Az új Octavia Scoutban ünnepli premierjét az új, EVO-generációs 2 literes TDI motor is, amely az Octavia történetének legerősebb gázolajosa. A 200 lóerős és 400 Nm nyomatékú aggregát a csúcsot jelenti, de a vevők a 2.0 TDI-t 150 és 115 lóerővel is megrendelhetik. Benzines fronton rendelkezésre áll az 1.5 TSI 150 lóerővel, továbbá a 2.0 TSI 190 lóerővel. A másfél literes TSI aggregát hatfokozatú kézi váltóval vagy e-TEC lágy hibrid verzióban 7-fokozatú duplakuplungos DSG váltóval választható. A dízelmotorokhoz alapáron 7-sebességes DSG váltómű jár.

Az Octavia Scout egyedi, alvázvédő elemekkel kiegészített lökhárítóiról, fekete műanyag betétes kerékíveiről és küszöbjeiről ismerhető fel. Mindezt 18 colos ezüstszínű Braga vagy 19 colos Manaslu könnyűfém felnik egészítik ki. Az első és hátsó szoknyák, a tetősínek, valamint az ablakkeretek ezüst fényezést kaptak, akárcsak a külső tükörházak. Az Octavia Scout emellett LED-es ködlámpákat és egyedi oldalsó Scout emblémákat visel.

Az utastérben Scout-specifikus dekorelemek és Scout logós ThermoFlux borítású ülések jelentenek újdonságot. A pedálok alumínium betétesek, az üléskárpiton, a kormánykeréken, a könyöklő és a műszerfalon pedig barna kontrasztvarrást alkalmaztak.

Az új Škoda Octavia Scout idén nyáron érkezik meg a márkakereskedésekbe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/