/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Tesla Model S kombi

2018. május 31. 10:45   |   Autoblog
címkék:  

A RemetzCar nevű holland vállalat egy gyűjtő megrendelésére kombit készített a Tesla limuzinjából. Persze nem egy teherhordót, hanem sokkal inkább egy életstílus kombit, amely olyan jól sikerült, hogy húszdarabos limitált szériát dobnak piacra belőle. A jármű láttán maga Elon Musk is elgondolkodhatna egy shooting brake modell sorozatgyártásáról.

A Tesla Model S shooting brake modellt az a RemetzCar tervezte és fejlesztette ki, amelyik egyszer már pompakocsit is készített a Model S-ből. Most is ugyanazzal a módszerrel dolgozott; a villanyszedán alapstruktúráját érintetlenül hagyta a gyűrődőzónákkal együtt, csupán új hátsó traktust alakított ki. Ennek része az új hátfalajtó a légterelő szárnnyal, a harmadik féklámpa és a rejtett ablaktörlő. Mindezt még vastag króm díszítéssel is megfejelték a sportos hatás érdekében.

Az aranyszemcsés zöld festésű Tesla Model S shooting brake az első elkészült példány, a továbbiakban még 19 fogja követni. Van benne fantázia, szerintünk jobban néz ki, mint a szedán.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/