/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Toyota-Daihatsu-Suzuki közös fejlesztésű mini villanyfurgon

2023. május 23. 15:45   |   Autoblog
címkék:  

A Toyota, a Daihatsu és a Suzuki együtt mutatták be közösen kifejlesztett akkumulátoros elektromos mini kishaszonjárművüket, amely egyelőre csak Ázsia bizonyos piacain lesz elérhető.

Toyota_Pixis_Van

A három vállalat közösen fejlesztette ki a mini kishaszonjárművekhez megfelelő akkumulátoros elektromos rendszert a Suzuki és a Daihatsu kisméretű autók létrehozásában szerzett szakértelmének és a Toyota elektrifikációs technológiájának ötvözésével.

Daihatsu_Hijet_Cargo

A Daihatsu gyártja majd a járműveket, és a Suzuki, a Daihatsu és a Toyota is a 2023-as pénzügyi évben kezdi el forgalmazni saját változatát.

Suzuki_Every

A japán piacon nem szokatlan szögletes formájú mini áruszállító az úgynevezett ’last mile delivery’, azaz az ’utolsó kilométeres szállítás’ területén nyújt majd környezetbarát, zéró emissziós alternatívát. A hatótáv egy feltöltéssel várhatóan 200 km lesz. A Toyota változat Pixis Van, a Daihatsu kivitel Hijet Cargo, míg a Suzuki verzió Every névre hallgat majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/