/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A tuningbusz

2017. május 17. 08:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Talán elég szűk réteg számára jelent igazán valamit, de számukra elég sokat mondó a Hartmann tuningműhely által a Mercedes-Benz Vitóhoz készített nemesítés. A családi busz a temérdek optikai kiegészítőn kívül 19 collos felniket is kapott.

Talán a Föld népességének elenyésző mennyiségét hozza lázba a családi/üzleti négykerekűk tuningolása, ám számukra nem szab határt a pénz, vagyis van létjogosultsága az olyan cégeknek, mint amilyen a Hartmann Vansports divíziója.

A műhely legutóbb a Mercedes-Benz Vito modelljét vette kezelésbe, hogy egy kicsit a busz sportos oldalát is előcsalja. A 119 CDI Mixto alapjaiból táplálkozó, 3200 mm tengelytávval bíró automobil kapott egy első és egy hátsó lökhárító toldatot, szélesebb oldalelemeket, egy szolid tetőszárnyat, illetve 19 collos Y-küllős alufelniket 245/45R19-es abroncsokkal.

Ezek az elsőre mindenki számára könnyen észrevehető részletek, ám egy pár apróság bővíti még a listát: a kilincsek és a tükörbúrák a kasztni színével megegyező fehér árnyalatot kaptak, míg a hűtőrács matt feketében pompázik.

A belső teret az olyan finoman kidolgozott apróságok teszik még igényesebbé, mint a szellőzőrostélyok és ablakemelő kapcsolók köré rakott szénszálas műanyagok, a fehér cérnával varrt fekete bőr a műszerfalon, az üléseken és a csomagtérajtón is. Az A és B oszlopokat fekete mikroszálas anyaggal vonta be a cég, míg az első ajtókon Porsche kárpit található.

Az árazásról egyelőre nem közölt semmit a cég, de ez nem véletlen, hisz nem akarja elriasztani a potenciális vevőket, továbbá a képeken látható autó csak egy példa a számtalan lehetőség közül, melyeknek csak a pénztárca és a képzelet szabhat határt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/