/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a vadonatúj Citroën C4

2020. június 16. 17:10   |   Autoblog
címkék:  

A Citroën 2020-ban is folytatja elektromos offenzíváját, mégpedig a kompakt ötajtósok szegmensében: megérkeztek az első képek az új, elektromos hajtású ë-C4 – 100% ëlectricről és az új C4-ről. A kompakt ötajtós modell legújabb generációja továbbra is bátran feszegeti a kategória eddig ismert határait, és tökéletesen hozza a Citroën-karaktert.

A Citroën sikeresen szerepel a SUV kategóriában: a C3 Aircross SUV 300 ezer, míg a C5 Aircross SUV 200 ezer példányban kelt el azóta, hogy 2017 végén bemutatkoztak a piacon. A márka most a kompakt ötajtósok szegmensében készül nagy visszatérésre. Ez a szegmens nagyon fontos szerepet játszik az európai piacon: 2019-ben az alsó-középkategória eladásainak közel 28%-át a kompakt ötajtósok tették ki. Az új C4 és az új ë- C4 – 100%-ëlectric a szegmenssel kapcsolatos elvárások mindegyikének megfelel, ugyanakkor merőben új, a mai világ igényeire szabott koncepciót és teljesen egyedi karaktert hoz a piacra.

A Citroën kompakt ötajtós modelljének legújabb generációját nem ihlette más, csakis a felhasználók igényei, az, ahogyan ők élik meg az autózás világát. Az új modellek mindent tudnak ahhoz, hogy felrázzanak egy olyan kategóriát, amely megérett a megújulásra.

Az új C4 és az új ë-C4 – 100%-ëlectric ugyanaz a modern, csúcstechnológiát képviselő modell, amely azonban három különböző meghajtással készül: 100%-ban elektromos, illetve benzin-, valamint dízelmotorral. Ily módon az ügyfél választhatja ki azt az erőforrást, amely az igényeinek leginkább megfelel. Az új ë-C4 – 100%-ëlectric a Citroën ötödik villamosított modellje, a C5 Aircross Hybrid SUV, az Ami, az ë-Jumpy és az ë-SpaceTourer után.

Az új C4 és az új ë-C4 – 100%-ëlectric egyedülálló és merész stílusával új koncepciót hoz a szegmensbe. A jellegzetesen magas felépítés révén egyesíti a kompakt ötajtósok eleganciáját és dinamizmusát a SUV modellek néhány, erőt és karaktert sugárzó megoldásával. Az aerodinamikus, finoman ívelt vonalak hűen tükrözik a Citroën márkajegyeit, egyúttal viszont új stíluseszközöket is bevezetnek. Az otthonos, de technológiai elemekben gazdag utastér kellemes, komfortos és modern utazási élményt nyújt.

Az új C4 teljes mértékben a Citroën Advanced Comfort program jegyében készül, és teljesen új értelmezését adja a modern, mindenre kiterjedő kényelemnek. A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztésnek és az Advanced Comfort üléseknek köszönhetően kényelmes az utazás, az utastér otthonossága és praktikus fedélzeti eszközei kellemes időtöltéssé teszik az autózást, a megnyugtató beltéri kialakítás és világítás a lélek nyugalmát biztosítja, a technológiai megoldások és a vezetést segítő rendszerek pedig a vezető számára teszik kényelmessé az autóhasználatot. A új ë-C4 – 100%-ëlectric még ezt is tudja fokozni, az autó működése ugyanis teljesen csendes.

Az új C4 és az új ë-C4 – 100%-ëlectric méltó örökösei a márka híres történelmi ötajtósainak – köztük a GS-nek, amely idén ünnepeli 50. születésnapját. Az új modell hivatalos bemutatójára június 30-án kerül sor, forgalmazásuk pedig 2020 második félévében kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/