/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a világ legfényűzőbb Škoda Fabiája

2016. október 18. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

Az olyan hétköznapi autók, mint a Škoda Fabia általában nem részesülnek olyan gondoskodásban, mint ez a példány. A cseh kisautó tulajdonosa egyedi, minőségi belteret szeretett volna, amelyben élmény minden perc utazás, ezért a Carlexhez fordult elképzeléseivel. A kárpitos műhely pedig nagy szenvedéllyel varázsolta át az utasteret, alighanem ez a világ legfényűzőbb Fabiája.

A Carlex által átöltöztetett kabin köszönőviszonyban sincs az eredeti, célszerűséget szem előtt tartó, műanyagoktól hemzsegő beltérrel. A legmagasabb felszereltségi szinten is maximum bőrkormányt rendelhet a kedves vevő. A mesterek azonban csodát tettek, csaknem minden beltéri elemet puha, kéttónusú bőrrel húztak be, a váltógombtól kezdve a műszerfalon át a kormánykerékig. A piros és a fekete bőr kombinációja mellett döntöttek, s a kontrasztvarrás színe is az előbbi. Az összkép káprázatos; végül még egy egyedi utazótáskát is varrtak a kabinhoz.

Ez a Fabia hátralevő életét most már különlegesként fogja leélni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/