/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A világ legnagyobb Lego lakókocsija

2015. október 19. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A népszerű műanyag építőkockák sokoldalúságát mi sem bizonyíthatja jobban, mint egy létező tárgy élethű lemásolása. Legutóbb egy rendes lakókocsit sikerült létrehozni Legóból, amely rögtön Guinness-rekordot igazoló plakettet is ért.

Akadnak olyan Lego modellek, melyekhez hiába keresnénk összerakási útmutatót, nem fogunk találni, ugyanis ezek az emberek kreativitásából születtek.

Ilyen például az az angol lakókocsi, melyet a Bright Bricks építői hoztak létre „a legnagyobb összekapcsolható műanyag kockákból épített lakókocsi” Guinness-cím alatt. Ráadásul a szerelvény nem csak külsejében, de belül is élethű elemeket kapott. Van például sakktábla, hűtő, működő csappal ellátott mosogató, illetve tűzhely, de az ággyá alakítható padok is a felszereltség részét képezik.

A 2,2 méter magas és 3,3 méter hosszú lakókocsit 12 héten át építették a szakemberek 215 158 elemet felhasználva. Az alábbi videón pedig megtekinthetjük minden gyermek álmát:

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/